da se nisi igro s adblockom?
Pogledaj te bisera šta je uradio u FF :
Izgubio sam avatare,vagu i new thrade ikonu jer sam neku extenziju ubacio i igrao se na forumskoj stranici!?!
Pa sada neznam kako popraviti u FF a pokušao sam ga reinstalirati ali ništa. MOŽDA NISAM OBRISAO SVE PA SE VRATILO NEŠTO ILI ...
pomozite ako znate ako ne hvala na strpljenju!
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
da se nisi igro s adblockom?
Moguće ali kako se neće povratiti na početni izgled i nakon reinstalacije FF? kako povratiti smajliće ,avatare, vagu ,itd...
Extenzije ostaju?
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
...format C: ...meni je pomoglo...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Tools>Extensions>Označi Adblock>Deinstal>restartaj Firefox
Kojom si se ekstenzijom igrao da si to spomenuo to bi pomoglo jer ih ima jako puno a nemaju svi iste niti sve ekstenzije instalirane.Pa kada nevedeš ekstenziju možda ti možemo onda pomoći ali u svako slučaju to nije razlog za FORMAT C:![]()
Ujedno probaj ovo:
tools-->options-->web features-->(pogledaj jeli ti uključeno)load images
Deinstaliraj FF, i pobriši C:\Documents and Settings\[TVOJ_LOGIN_NA_KOMPU]\Application Data\Mozilla direktorij pa instaliraj ispočetka...
@Vuki šta si mene slušao,vrati ono što sam ti rekao da napraviš
napravi ovo kaj je gog rekao jer obična deinstalacija ne briše ovaj direktorij koji je spomenuo, a u njemu su ekstenzije i sl, tj. čuva ih za možebitne sljedeće instalacije...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
jedino ti predlazem da prije nego sto ga obrises kopiras bookmarkse
Ja to imam riješeno drukčije -> http://gog.info-mob.com/index.php?p=8![]()
nisi napisao kako se kreira ta .js datoteka...
i fale ti kose crte tamo na stringu...![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
tnx, za crte, moram stavljati duple inače mi wordpress to tretira kao escape karakter...
Što se kreiranja datoteka tiče ako netko ne zna otiči u notepad, napisati nešto i saveati kao user.js ili renajmati nakon toga ove upute ionako nisu za njega![]()
je al to si također mogao objasniti (npr. ima ljudi koji ne znaju da se to radi prek notepada)... kad već radiš tutorijal nemoj to raditi ofrljasto ak ti je stalo da to na nešto liči...![]()
Od kud ti to da je to tutorial? BTW, moji tutoriali su čisto fajn, vidi:
http://www.savica.net/index.php?opti...id=19&Itemid=1
http://www.savica.net/index.php?opti...id=18&Itemid=1
![]()
Da ne otvaram novu temu i ja imam problema s ff:
1. ne prikazuje mi onaj mali padajuci izbornik kod opcije pretrazivanja
2. Ne mogu vidjet svoju reputaciju, nego me vraca na vrh stranice
3, kad kliknem na neciji nick, ne otvara onaj mali podizbornik, vec mi pokazuje korisnicki profil....
Sta da napravim da se sve vrati u normalu???
btw. verzija je 1.0.3
to mu se desi ponekadprobaj reinstalaciju uz brisanje gore navedenog foldera, a inače quick-fix, nemoj kliknuti na nick ili na ptreaživanje, nego malo desno/lijevo od toga..
BTW; ja upućujem sumnju i na vbuletinovu skriptu...
meni skripte normalno rade na FF.. i to jedan upgradean tamo još od 0.8 bez reinstalacije... nemam pojma..
Ja koristim 0.9.3 i nemam nikakvih problema.![]()
ja sam upravo presao na Operu i rjesili se problemi!![]()
Ja nisam imao još nikakvih problema osim gif animacija,a na operi sam bio tjedan dana i odustao
Bookmarks