Htjela bi si ovaj mjesec uzeti tu Nokiu, pa ako ju je vec netko kupio zanima me kvaliteta kamere,slike,da li je prevelika Nokia... itd. Uglavnom kako vam se cini? :bunny:
Htjela bi si ovaj mjesec uzeti tu Nokiu, pa ako ju je vec netko kupio zanima me kvaliteta kamere,slike,da li je prevelika Nokia... itd. Uglavnom kako vam se cini? :bunny:
Ovo ti je post za SYmbian forum,ali nema veze.......
Nokia 6680-mob je odlican,nije bas prevelik,radi na Symbian platformi,tak da mozes instaliravat razne aplikacije ui tak,i ima video telefoniju(al sumjam da ces to koristit)
Kamera je odlicna,slika isto tako zbog 262k boja............
Ali moja ti je preporuka da razmislis o nokii 6630,o kojoj ti vise mogu reci SODOM ili frish-KI,koji imaju taj mob..................odluka je tvoja
May the Force be with you!
mobitel je fenomenalan...ja sam presao s n-gage na nju i promjena u velicini je vise nego osjetna.mali minus je tipkovnica koja je skroz na dnu mobitela i meni je neobicno sad pisat sms,palac mi je jako skvrcen,iako se dosta brzo moze pisati.kamera je fantasticna,nego nest zaje**va,iskljucim bljeskalicu,a on ju ipak ukljuci,istina slabije i krace neg kad stavim da je ukljucena,al iritira i malo sjebe sliku!i onaj poklopac za kameru mi je malo sumnjiv,nije kao na slide mobitelima cvrst,al sluzi svrsi!to bi bile sve mane,ostatak je samo za pohvalu.najbolji mobitel na trzistu!!!definitivno.neces pozalit niti jedne zivotinjice koju se zrtvovala za kupnju
Trepti zbog toga da ne bi potajno nikoga fotografirao.Izvorno postao symibman
@JOLIE: kupi ga, nećeš požaliti sigurno.
Ha,ha,ha.... Sile,dalje ne moras citati.... ovo NIJE fon za tebeIzvorno postao Dark
![]()
![]()
Izvorno postao Dark
![]()
Ajoj ma zbilja? Ah,prezivjet cu ak mu je samo to treptanje mana
![]()
Joj jedva cekam taj mob :bunny:
Ako je bljeskalica postavljena na Isključeno ili
Automatsko u uvjetima jakog osvjetljenja, svejedno će pri
snimanju fotografije emitirati slabu svjetlost. Tako je
objektu fotografije omogućeno da vidi kad se snima
fotografija. Na snimljenoj fotografiji ne vidi se utjecaj
bljeskalice.
Zadnji uredio Nokia : 08-05-2005 u 17:22
Istina je i to,ali je 6630 brzi,tak sam cul..................i ljepsi.........po mojem je bolji izbor jer sam sam imal priliku usporedit 6630 i 6680..........
Izvorno postao IvLajec
6630 ljepis od 6680? get real..![]()
Nemoj ti meni get real,da te nebiIzvorno postao khideg
Meni je ovaj ljepsi,tabi onaj,nemoj zato spustat ljude sa,ok?
pa da,nema se tu sta puno nadodat....prosječan korisnik nece niti vidjet razliku izmedu 6630 i 6680 osim 2 kamere i tako se direkno stece dojam da je to daleko superiorniji mobitel od 6630...vidio sam naslov u nekom casopisu na naslovnici velikim tiskanim slovima NAJBOLJI MOBITEL i slika naravno 6680:-)
najbitnije je prije kupnje zapitat se koji su ti zahtjevi od aparata i ici stavku po stavku dok ne nades ono sto ti najbolje odgovara,jel u krajnjoj liniji symbian nije potreban svakome.
Thanx na informacijama... hm...ja sam cura pa lakse tipkam,imam manje palce![]()
![]()
Ma meni je odlican po svemu iz price, nadam se da ce i ostati kad ga uzmem. Symbian vec imam i hocu,a ak vec kupujem neki koji cu imati malo duze ipak zelim najbolje
Ali nemojte zaboravit po meni najveću prednost 6680ice- Active screen. Meni osobno bi to presudilo u izboru.
U uputama piše drugačije:
Uputstva za upotrebu, 34.str
Ako je bljeskalica postavljena na Isključeno ili
Automatsko u uvjetima jakog osvjetljenja, svejedno će pri
snimanju fotografije emitirati slabu svjetlost. Tako je
objektu fotografije omogućeno da vidi kad se snima
fotografija. Na snimljenoj fotografiji ne vidi se utjecaj
bljeskalice.
meni je isto ljepsi,sto više izmiče standardnom izgledu i dosadnim dizajnerskim crtama to bolje,i to vazi za svaki gadget......no o ukusima se ne raspravlja.
neee, pa nije to nikakvo spustanje. ja kazem da meni nije bolji 6630.
Sve 5doslo do nesporazuma
Bookmarks