Ma ni mi jasno... ekran od mpx220 je losiji od onoga na mpx200? sto ostrina, kontrast...? sto se tice prednosti ima kameru i mislim blic, BT, ima jaci procesor pa je samim tim i brza, bolji dizajn, nemorate se za*ebavati flashanjem i imate origi wm2003 (ma zamisli)... nesjecam se jeli joj mozda vanjski ekran u boji? Koje kartice koristi za memoriju i jeli pomaknuta granica njihovog kapaciteta na vise od 1GB? i ja sam cuo da nije dobro prosla s kritikama, ali sam nisam proucavao. nego motorola bi mogla reagirati s novim nasljednikom ako se ovaj bas nepokaze a sto podrazumjeva smanjenje cijena mpx220, a nebi se cudio da se to dogodi vec krajem godine, jer znamo da ce uskoro famozni treci kvartal i moglo bi se ici u tom smjeru. sta se mene i moje mpx200 (s koje upravo pisem ovaj post) ja nastojim negajiti neke posebne emocije prema uredajima i elektronici tako da cu u slucaju da se pojavi mpx220 po kojih 180€ vjerojatno postupiti racionalno i zgrabiti ga
inace ja stvarno neznam hocu li se nakon smartphonea moci ikad vratiti na obicne mobove!

)... nesjecam se jeli joj mozda vanjski ekran u boji? Koje kartice koristi za memoriju i jeli pomaknuta granica njihovog kapaciteta na vise od 1GB? i ja sam cuo da nije dobro prosla s kritikama, ali sam nisam proucavao. nego motorola bi mogla reagirati s novim nasljednikom ako se ovaj bas nepokaze a sto podrazumjeva smanjenje cijena mpx220, a nebi se cudio da se to dogodi vec krajem godine, jer znamo da ce uskoro famozni treci kvartal i moglo bi se ici u tom smjeru. sta se mene i moje mpx200 (s koje upravo pisem ovaj post) ja nastojim negajiti neke posebne emocije prema uredajima i elektronici tako da cu u slucaju da se pojavi mpx220 po kojih 180€ vjerojatno postupiti racionalno i zgrabiti ga

Bookmarks