imam cijeli beckup tih gluposti ajd pokusaj saznat vrijednost ovih xy nepoznanica pa cu ti poslat je proslo je se uopce ne sjecam ni kak bi to otprilike trebalo zvucat...Izvorno postao nagy_os
Na original V525 postojala je melodija pod nazivom Nova poruka. Nakon flasha i ostalih priča (novi software), nemam više tu melodiju. Jel netko zna koji je ona broj ? Mislim na ono "Alertfile~xy" - takvog je formata naziv svih melodija na Motoroli (onih koji se dobiju sa softwareom) !? Bio bih zahvalan ako netko može pomoći ! Unaprijed zahvaljujem !
imam cijeli beckup tih gluposti ajd pokusaj saznat vrijednost ovih xy nepoznanica pa cu ti poslat je proslo je se uopce ne sjecam ni kak bi to otprilike trebalo zvucat...Izvorno postao nagy_os
Pošalji mail, pa ja tebi pošaljem što trebaš...
Tko pod drugim jamu kopa od mača i pogiba
ajd nek mi netko posalje na e-mail tu melodiju " Nova poruka" ako je to moguce: dzarkovi@vip.hr
I meni lujiti@net.hr
FORD FOCUS RS500
I like it!
A dajte onda molim vas i meni Gabber@fakat.ba
Don't argue with an idiot; people watching may not be able to tell the difference.
i meni please xpsycho007@gmail.com
Ja je uopce nisan ni dobija pa ako nije problem,ko ima,posaljite mi je na lujiti@net.hr
FORD FOCUS RS500
I like it!
Ljudi koristite LimeWire i problemi vam riješeni ima svega ako znaš što tražiti i kako!!
![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Bookmarks