Imam Siemens MC60 koji je kupljen u VIPme paketu i zaključan samo na VIP karticu, znali možda netko kako da ga otključam?
Imam Siemens MC60 koji je kupljen u VIPme paketu i zaključan samo na VIP karticu, znali možda netko kako da ga otključam?
Imaš USB kabel ?
Imam datacable, nije usb, sa njim sa većinom mjenjao logo, wallpapaer, i zvukove.
Kod mene radi na COM1.
e upravo ti taj i treba!Izvorno postao KANJ
probaj s dolje priloženim programom ili si skini Freia-u
zaboravili te dečki pitati jeli kabel orginalan ili nije. Ako nije onda napravi kako je rečeno, a ako je onda javi pa ćemo ti objasniti kako riješiti stvar.Izvorno postao KANJ
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Original u SIEMENS servisu koštao me oko 25 eura.
Freia ti je bolja
http://siemensfreaks.com/prog/Freia15Setup.rar
ako ti bude kakvih grešaka slobodno se javi.
Originalni Siemens-ov data kabel ti nece biti dobar za ovo sto ti hoces. Treba ti ili NEoriginalni RS-232 (serijski) data kabel ili USB ili modificirani originalni serijski kabel.
E sad, ima tu jos nesto - ako ti je verzija fw-a 10 ili veca, nece ti ni kabel pomoci; jer ti je potreban tzv. test point, sto znaci otvaranje mobitela i neke hardware-ske promjene - http://www.siemensfreaks.com/prog/te...point_MC60.zip
p.s. Verziju FWE provjeri na sljedeci nacin - ukucaj *#06# i onda info...
maraschino - PTICICA
software je 10Izvorno postao 3aTmr
e onda moras napraviti test point jer inace neces moci spojiti mob sa kompom (ne mislim na prebacivanje melodija i sl, vec na unlocking i sl)....
maraschino - PTICICA
Imam slicnu situaciju, MC60 v10, neorginalni kabel.
Kako napraviti test point?
Prvo pronađeš fotku na kojoj je prikazan testpoint (test točka ;-))
otvoriš mobitel, makneš zaštitni poklopac iznad testpointa i skalpelom, iglicom ili sličnim lagano grebuckaš na mjestu testpointa. Svako malo provjeriš u Freia-i da li možeš otključati mob. Kad testpoint bude dobar - uspjet ćeš.
UPOZORENJE
Ako preduboko zagrebeš, ili promašiš mjesto testpointa telefon je za u smeće.
Zato pravac kod obližnjeg unlockera koji zna šta radi. Jesi čuo??!!!![]()
Bookmarks