" E sad, ja sve to podesim kako bi trebalo,..." sta ti to podesis kako bi trebalo ??
Kupio sam MPX 200 pre dve nedelje i za sad nema neke veće bagove,
al mam sledeći problem: prebacim .wav na storage\application data\sounds\ i odatle bi trebalo da prepozna te fajlove kako bih ja mogao da stavim custom ringtone. E sad, ja sve to podesim kako bi trebalo, a kad me zove taj za koga sam stavio custom ringtone fon mi zvoni po svom defaultu - ding! I sve sam pokušao, da promenim bitrate, da promenim ekstenziju al fon ne sluša. Inače, kada uđem u beta plejer on odatle pušta te fajlove i sve je ok. Stvarnone znam šta da mu uradim...
Pomagajte kako znate i umete!
I get mine the fast way, ski mask way
make money
make money, money, money
nigga if you ask me
it's the only way
take money
take money, money, money
" E sad, ja sve to podesim kako bi trebalo,..." sta ti to podesis kako bi trebalo ??
Pa premestim .wav u storage\application data\sounds\ pa odem na kontakt koji želim da uredim i stavim custom ringtone. Zar bi trebalo nešto više??? Stvarno ne znam šta dalje...
I get mine the fast way, ski mask way
make money
make money, money, money
nigga if you ask me
it's the only way
take money
take money, money, money
samo stavi u windows folder sve melodije i sve ce bit ok.
NE JEDITE KOD JOE-a!!!
the 6 je bas mudar tip
a kaj s mjestom na fonu
covjek zeli mjuzu na kartici,,kuzis
fifti, proveri prvo da li mozes da pustis te fajlove samo tako sto "kliknes" na njih, tj da ih pustis iz default viewera, a ne iz beta(core) playera. ako nece tako da ih pusti, promeni kompresiju. inace, ako hoces da ustedis prostora, stavi fajlove u My Documents na kartici, takodje ces moci da ih postaviz za ringtone
jedina mana kada stavis ringtonove na karticu je kada
je prazna baterija nekad nece ocitat ringtonove pa ti sviraju po defaultu.
Resistance is futile. You will be assimilated!
a da ti staviš onaj program koji ti čita wav filove sa kartice,mislim da se zove yezo personalizer, i nečeš frke imati
ma samo promjenis path u registriyu ako oces imat .wav filove na kartici.Izvorno postao smogovac
Resistance is futile. You will be assimilated!
Bookmarks