Yeah right! And pigs can fly![]()
Yeah right! And pigs can fly![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
bolje da ništa ne komentiram.... ma u stvari ja se ničeg ne sjećam osim da mi je memorijska kartica bila ultra brza...![]()
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ah... onda dobro. Onda je to, naravno, bila donacija... Ma čim netko nešto mažnjava, automatski mi WB padne na pamet - ne znam otkud mi ta ideja![]()
katastrofa....Izvorno postao BlueDevil
![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
LOL, pa ti se ni ne sječaš kaj se događalo, a meni nešto spočitavaš![]()
![]()
Ma sjećam se ja! Samo mi paritet ponekad malo zašteka... CRC error mi baci, pa moram restartat sistem (neš' ti procesora). I onda imam te memory-holes od po minuticu-dvije, koliko mu treba da se digne...
NE TO, nego sistem![]()
Ma važno da se digne, prije ili kasnije![]()
haj dečki! ok vidim da ste se razbili u pirani, cak i naše mlađe generacije navodite na grijeh... c c c... a di su te fotke? ili ih se sramite pokazat?![]()
like fire....be alive
Bravo, kolegice! Pitanje na mjestu, i ja bih slike volio vidjeti! Ako ništa drugo, a ono da mi se na GMAIL pošalju
Ali i javno, nije greda (bar se nadam)...
Ja bih isto, prži ga bejbe!![]()
ok interes je pokazan....fotke se očekuju uskoro onda, ne?(naravno, javno)
like fire....be alive
jel to možda vi oćete fotke s moje super-ultra-warp10 brze memorijske kartice??![]()
ajd dobro, oni koji su izrazili želju će se moći i vidjeti uskoro na forumu, u zanimljivim pozama, naravno, te tako popuniti rupe u pamćenju...![]()
A ionako ću vam (onima koji su bili prisutni) skuhati neki cd...![]()
brže brže brže![]()
Ma strava, sad sam opet fotke pregledao i stvarno tu nema ništa što bi se ja usudio stavit na net... mislim stavit ću ak hoćete, ali u vašem je interesu da ne stavljam...![]()
EDIT: uostalom, sad sam vidio da više nemam ni prostora na webu...![]()
Zadnji uredio whiteboy : 11-05-2005 u 00:01
Dam ti ja prostora na webu, naći ćemo nešto. Ili sklopi taj CD, baš me JAAAAAKO zanima kako radi ta tvoja super-ultra-warp10 memorijska karica (ispalo mi "t")![]()
kaj ne dolazite na party ništa..... bar ovi iznad 21 mogu....ak niš drugo bacit oko na hostese
@moderators , ajd maknite datum iz naslova, thread bi mogo bit univerzalan
o da moram priznat ti si na svakom party-ju
svaka čast![]()
sta za piranhu moras imat 21 ?
pa nije ti ovo canada my friend![]()
Bookmarks