A što ti uopće stane na 256 mega? Ako si na moru 10-15 dana, tih 40-50 stvari preslušaš 3 puta u dva dana. Ja i dalje ostajem pri tome da za takve stvari postoje mp3 playeri i discmani.
za to postoje drugi playeri:-))
ma vidiš da se Teyec sav zbunio oko tih kartica,tko zna što je njemu Zdenko reko a što je on shvatio...
A što ti uopće stane na 256 mega? Ako si na moru 10-15 dana, tih 40-50 stvari preslušaš 3 puta u dva dana. Ja i dalje ostajem pri tome da za takve stvari postoje mp3 playeri i discmani.
da,ali ja ne idem na more 10-15 dana. inače sam iz imotskog pa na more idem ono na jedan dan jer mi je blizu. za 1 dan mi je dosta 256mb!Izvorno postao frish-KI
a i dobro je za na poslu ubijat dosadu!![]()
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
Za mp3 mi služi MP3 player tako da mi neće pjesme zauzimati memoriju.
Danas sam kupio karticu i kiselo se nasmijao Zdenku(čudno me pogledao, ili sam imao špinata za zubima ili mu nije bilo drago).
Pogledajte već u petak. Danas su mi javili da bi ih već tada trebali imati. Svejedno provijerite da me ne bi u subotu kamenovali.
Koja im je razlika i može li li se minisd koristiti u siemensu cx75/s75. Znam da nisam na pravom mjestu ali me interesira jer imam cx75 (dobio iz njemačke prerelease model) sa rsmmc od 32 mb i htio bih staviti minisd od 256mb, Negdje na netu sam pročitao da je razlika između rsmmc/minisd ista kao za mmc/sd. Što bi bilo debljina i brzina. Ima ih u hgspotu za 207kn.
Edit: Sorry zbog ovoga, ali me zanima da li netko zna da li je kartica pod šifrom 6987 u hgspotu rsmmc jer ne piše da je a po slici bi trebala biti. Tip u trgovini u Osijeku nema pojma je li ili nije.
Evo ljudi pogledajte ove linkove pa vidite koliko smo zaostali :throw:Code:http://www.usamemory.net/512mbdvrsmmc.htmlCode:http://www.usamemory.net/256mbdvrsmmc.htmlCode:http://www.usamemory.net/128mbdvrsmmc.html
Dečki zavirite u HGspot dobili su DV kartice![]()
@mirkocrocop,hvala na obavijesti!
i to po kojoj cijeni!!! super!!!
da,cijene su dobre,no ja se i dalje dvoumim oko kupnje.
bome ja ne! 256 MB za 240 kuna, to je više nego povoljno! istina, neznam koji je proizvođač u pitanju, ali to ću saznati sutra i odmah naručiti jednu. zašto 256? pa 512 MB mi se ipak čini malo previše! ili ne??? da čujem vaše komentare?!
potpuno se slažem s tobom,no mene ipak privlači ova od 512 ,to je vjerojatno zato što se nemogu kontrolirat![]()
kolko je 512 ako neko zna i zakaj na 6230 ide u gigama
ok-svratio sam na stranice HG-a znači DV RS MMC nekih 600 kunića-pristojno ali preko amex-a na 3 rate je skroz ok
Zadnji uredio abd : 18-07-2005 u 22:40
danas popodne sam vidio kako je več nestalo kartica od 512mb pa me paranoja uhvatila da če sve prodat i tako sam uzeo ovu od 256mb...nemam primjedbe kartica fino radi.
Ma jedino važno je da su došleA sada kad su došle onda će i ostati
![]()
Dvojim izmedju MMC RS 256 mb Kingmaxove (243kn) i no name (147kn). Na obje se dobije 3 godine garancije..Po cemu bi ta Kingmaxova trebala bit bolja od no name?
a meni su ti bolje no name,s njima nikad nisam imo pogrešaka nekih,dok s ovim kingmaxovim su se javljale pogreške tu na forumu!Preporučujem ti no name!![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Multimedia Card 512MB Reduce Size 3.3V Flash Memory ti u Ve-milu dođe 300 KN, a Multimedia Card 256MB Reduce Size 3.3V Flash Memory 211KN. Tamo sam ja kupio normalnu MMC od 512MB.
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
mislim da ce ipak onda bit no name
Ja sam kupio MMC DV RS u HGspota,512 Mega.Radi kao vurica.Napunio sam ga mp3-cama,prebacio sve fotke s kartica koje sam imao.Malo se usporio,ali dobro podnosi.
kolko cuna?????
512 mb je bila 595kn a 256 je bila 238kn...kažem "je bila" zato što trenutno u ponudi hg spota nema ni jedne dv rs mmc kartice
Već počapali... ajme...
Ja sam danas ubo zadnju RS MMC 256 (157kn) u HG spotu,frend je stajao u redu iza mene i nije više bilo
Koja navala jebote. Ko da su džabe.
Bookmarks