Jesi probao preko kabela i EasyStudia ili EasyGPRS-a (ne znam koji se koristi za D500)?
Ja nisam probao još nikak, al ovak bi možda išlo...
Na Samsunga D500 je moguće preko bluetootha prebacit sve vrste fajlova(mp3, .3gp, .jpg, .gif, itd.) osim java igrica odnosno fajlova sa .jar i .jad ekstenzijom. Na stranim forumima (tipa mobile-review.com i sl.) sam u vise navrata čitao o tome kako je klasičnom file transfer metodom nemoguće prebaciti java igrice sa računala na D500, nego je potrebno proći dugi i mukotrpni postupak koji je na tim stranicama opisan u stotinama postova i to je nemoguce sve pročitat...
Da li netko vec sa tim ima nekakvog iskustva? Postoji li koja alternativna metoda za prebacivanje java fajlova na D500? Igrice koje su predinstalirane na telefon su neloše ali ipak...ima puno boljih![]()
Jesi probao preko kabela i EasyStudia ili EasyGPRS-a (ne znam koji se koristi za D500)?
Ja nisam probao još nikak, al ovak bi možda išlo...
Bom Chicka WahWah
Koliko sam ja shvatio, citajuci postove na stranim forumima, java igre se ne mogu prebaciti preko easy studia. Iako sumnjam da je to nemoguce, jos nisam probao jer nemam kabel za pc, samo USB bluetooth adapter. Zato sam mislio, ako netko ima s tim, iskustva da ga podijeli sa nama, da nam skrati muke![]()
Istina je da Samsungovi mobiteli imaju malo zaj..... sređenu tu Javu, al kaj sad...budem ja pokušao sa svojim, pa ak nekaj otkrijem, budem ti javio:-)
Bom Chicka WahWah
Nema problema, ja cu takodjer jos malo svrljati po netu ne bi li nasao kakvo jednostavnije rjesenje! Pozdrav!
Jako teško, jer je mob namijenjen da se preko wapa skidaju igre... Šteta
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
nazalost bluetooth ti u tome nece pomoci
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
Ljudi jeste otkrili što novo u vezi jave, ja prijatelja nagovarao da si kupi BT pa da mu šaljem igre(( danas će doći kod mene da mu "pošaljem" neke igre
Hmm... Ako mu uspiješ poslati igre- svaka čast. Ali to u ovom svijetu kod Samsunga nije moguće![]()
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
Hebeš BT na samsungu kad ga nisu usavršili , čak neće ni prepoznati neke mobove, uskoro dolazi spas za samsunge - Symbian
neznam kako nece prepoznati, ja ga imam i spojio sam se vec sa t630, 6230, d500, p900, 7610 i nije bilo nikakvih problema stovise radilo je kao urica
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
Na D500 je moguće prebaciti Java igre preko Bluetootha.
Evo Vam link:
http://315.fiberworld.nl/d500/
Pozdrav!
livin' fast
E, svaka čast onome kome se zbog igrice da prolaziti ovih 9 krugova pakla.![]()
Hehe... I ja sam odustao od prebacivanja kada sam vidio podužu "to do" listu...
Držim se one "fudbalerske" koja je origigi u mobu!
Pozdrav!
livin' fast
To su oni penali, koliko se sjećam...igra je predobra i stvarno je zarazna...
Bom Chicka WahWah
Zarazna, zarazna... I guta bateriju...Izvorno postao PhytoSculpt
![]()
livin' fast
Ja sam je zato uvijek igrao kad bi mi mob bio na punjaču, jer bi u suprotnom došao do nekog 14-15 nivoa i rikne mi baterija...još pogotovo ak sam bio negdje vani...damn!!!
Bom Chicka WahWah
ja da imam D500,potrudio bi se s onim za JAVA igre,vjerojatno nakon dva tri puta ponavljanja cijelog postupka,sve bi bilo muč isier
a bude na d600 taj problem rijesen?
May the Force be with you!
Tko zna, budemo vidli...meni su igrice na D500 OK i nisam imao potrebe da stavljam neke druge...
Bom Chicka WahWah
Ma, da sam si htio kupiti mob za igranje, uzeo bih N-gage ili sl. Igrice mi nisu nimalo bitne. Sa prošlog moba sam ih pobrisao da si oslobodim memoriju...
livin' fast
ako znate jeli moguce preko infra red veze pribacit java igre posaljite link na kojemu ima detaljniji opis i igre za SGH D500!!!!!Hvala![]()
Moguce je...
http://users.skynet.be/yozy/tutorials/d500-6.htm
Ljudi jel ima ko ovdje da je uspio preko BTa prebacit igrice na samsung sgh d500?
Vec sam prošao sve tutorijale i skinuo sve moguće programe ali štani, nemoguće misija.
Evo potpisujem se na izjavu.Izvorno postao juro
Ako zelite java fajlove prebacit na mob to samo preko web-a ili usb-data kabel. Kako sa data kabelom? To ce biti dosta komplicirano!!!....
Imate opcije ugradnju igrica direktno u FW ili sa dateimanager.
Sada kako skinut ili nac taj filemanager, preko Googla ili stranog foruma, neznam bas tocno di sam ga vidio ili sam ga skinu....
Btw. mogu pogledat na serveru da li ga imam ili pitam forum gurus na taj fajl.
našao sam tutorial kako učitavati java igrice na d500 i sve napravim kako piše i na kraju kada treba učitati igricu mobitel se sam resetira... da li itko zma šta bi mogao biti uzrok tomu????:throw:
Bookmarks