1. Nije zakinut, dapace softvare je R6A, sto znaci da imas idigitalne efekte ako kupis CommuniCam MCA-25. Ja imam T68i i verzije softwarea su se i za njega mjenjale pa sam ga upgradeao na R6A.
2. Znao mi se je zamrznut sa R2A softom (stvarno rijetko, s ovim novim softwareom mi se jos nikad nista nije desilo). Na udarce i padove je otporan, cak se niti ne ogrebe ak slucajno padne (iako ja svog zaista cuvam, mazim i pazim pa mi je do sada pao valjda 2 puta.. ili samo jednom). No djeluje cvrsto i kompaktno, nista se ne klima i ne skripi plastika. Display je malo uvucen pa se niti on ne zagrebe lako. Jedino se kroz duze vrijeme koristenje i nosenja po djepovima ispod displaya zavuce prasina kroz otvor za joystick, ali to ti u servisu pociste za 2 minute besplatno (dok traje garancija, nakon toga je svako otvaranje moba ili bilo kakav rad na njemu u trajanju od sat vremena (npr. upgrade) vrijedan 122 kune).
3. Pogledaj ovdje: http://www.esato.com/news/article.php?id=28
Inace meni je telefon Super. Ma sve ima osim jave koju mozda dobije u sljedecim upgrade verzijama i polifonije (koju tesko da ce dobiti jer su za to potrebne hardware promjene).
Ali 3-band, bluetooth, IRDA, MMS, EMS, boja, wap, GPRS, kalendar, E-mail, Chat, slike, teme, composer, 510 brojeva, 50 na glasovnom biranju, glasovne funkcije, recorder (do 30 min), long sms, brzo pisanje sms-a uz pomoc tipke sa srane, 8 igara, mamorija kodova, stoperica, timer, kalkulator, bilješke, baterija dug traje (3-4 dana, ovisno o koristenju), dizajn (doduse T68i ima meni ljepsi dizajn, ali to je stvar ukusa)...
Jesam li te negovorio?![]()

Odgovori uz citat
Bookmarks