Noviji fonovi bi trebali biti kompatibilni sa velikom većinom slušalica. Ako je kompatibilna bi trebao moći provjeriti u specifikacijama BTH-808
Zanima me da li neki BT uređaji jednostavno nisu kompatibilni s nekim mobitelima? Primjerice, imam bluetooth BTH-808 i Nokiu 7610, ali ju Nokija neće prepoznati. Kako se i gdje može provjeriti koji su uređaji s kojim kompatibilni?
Noviji fonovi bi trebali biti kompatibilni sa velikom većinom slušalica. Ako je kompatibilna bi trebao moći provjeriti u specifikacijama BTH-808
BT kao Bluetooth je standard i i kompatibilan bi trebao biti sa svim BT uređajima. Nokija je nešto u počecima fantazirala o svom posebnom bt standardu ali su odustali.
dobar grah daleko se čuje
Čudno...mislim da bi trebalo biti kompatibilno...pa kak onda funkcionira BT dongle sa svime kaj ima BT (bar meni sve funkcionira)...
Ne funkcionira. Nokija mi je nakon nekoliko pokušaja pronaći "telefon" i kada bih ih pokušao upariti - ništa, nije moguće.
...onda nešto nije uredu sa nokiom...go to service...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
A, nema šanse. Neki dan je bila u mobisu i nadograđivali su je novim FW-om. Dosta mi je servisa za cijeli život. Uostalom, povezujem se BT-om sa ostalim mobitelima BT za komp. Znači, BT na Nokiji radi kako spada.
I ja mislim da je problem u Nokiji...ali možda ti je stvar u softwareu, a ne hardwareu...fakat si se zaj.... s tim mobom kaj si ga uzeo...
Bom Chicka WahWah
Ma ta je Nokia u redu, 6630 mi je na servisu. I ako se spaja sa svim živim, a samo ne sa tom BT slušalicom, onda bih rekao da je u slušalici problem, ne u mobitelu.
A, slušalica...ja sam razumio da se radi o BT dongleu...dobro, u slušalice se baš i ne kužim tak da ti tu nemrem pomoći...onda sam bio u zabludi kad sam mislio da je kompatibilno sve kaj ima bluetooth![]()
Bom Chicka WahWah
Trebalo bi biti.Izvorno postao PhytoSculpt
@frish-KI: pogledaj na stranicama proizvođača slušalica, trebalo bi pisati s kojim mobovima je kompatibilna.
To sam i ja mislio...više niš ne znam...
Bom Chicka WahWah
Ma vraga piše. Skinuo sam s neta manual, ali tamo su samo uputstva za spajanje. Nema nekakvoh popisa uređaja. Uostalom, slušalicu sam dobio, nije neki bed.
Možda je u slušalici problem...probaj je spojiti s nekim drugim mobom koji ima bluetooth...
Bom Chicka WahWah
a kako uopće bacaš šlušalicu u mod za prepoznavanje.
Samo je uključim (kako piše), upalim BT na Nokiji, stavim da pronađe novi uređaj i to je to. Jednom je našao uređaj "telefon", ali se ne može spojiti s njim.
Jesi pitao u servisu zakaj je tak? Ili zastupnika marke čiju slušalicu imaš?
Bom Chicka WahWah
trebaš slušalicu staviti u "pronađi me" mod. to obično ide sa dužim pritiskom tipke za uključivanje oko 6-10 sec. onda traži slušalicu. Sve BT slušalice tako rade. Vidim da si skinuo uputstva sa neta ali ih nisi možda pročitao do kraja![]()
Mislim, nije u pitanju biblija. Pročiato sam do kraja. Kolika bi uputstva za običnu BT slušalicu, moja ima ukupno 3 gumba na sebi, trebala biti? Jednostavno uključiš slušalicu držeći on/off gumb 10 sekundi, nakon čega se ona upali i ti ju takvu sad trebaš pronaći sa mobitelom. Ali, to ne funkcionira. Sad sam pokušao i sa frendovim D500, ali ista stvar.
Ako neće ni na D500, onda je sihurno stvar u tome što je NeReD rekao.
To što je Nered napisao, sam i napravio. Nema veze. Vraćam ju natrag.
Kao što rekoh, možda je u slušalici problem...
Bom Chicka WahWah
da li imaš lampicu na sluški. slušalica kada ode u "find me" mod onda izmjenjuje boje ili čudno treperi.Na večini slušalica kada ju bacaš u mod za prepoznavanje je ona prvo isključena pa onda pritišćeš on/off na 10ak sec. ne znam kako je sa tvojom možda isto. ako ti se nešto od toga nije desilo onda nešt nije u redu sa slušalicom.
Uključi se plavo trepteće svjetlo na njoj kad držim 10 sekundi on/off gumb, ali ništa. Nema tu neke filozofije. Ne radi i kvit. Možda je neki stariji model, a 7610 i D500 baš i nisu. A možda je i shrot u pitanju.
a jeli ti plavi trepćeće kada normalno radi i kada je u modu za prepoznavanje.
Bookmarks