Prvo: koju mrežu koristiš?
Drugo: da li si aktivirao GPRS?
Treće: da li su ti postavke uopće unešene?
Četvrto: sve ovo trebao bi moći riješiti i sa službom za korisnike. Zato oni i postoje.
imam C60 i drug mi je poslao program mjIRC. ubacio sam program u telefon pmocu data kabla (com1), ukljucio sam gprs i pokrenuo program. prvo sam naravno morao da podesim irc server itd i onda sam isao na connect, i na pitanje Allow outside connections, odgovorio sa Yes. i tada mi je bilo cudno jer nije hteo da se konektuje. posle mi je poslao i mobicq i umsg ali ni jedan program nece da radi, pa cak nece ni .jar fajlove da skida. da li je to do telefona ili do mreze? a da, moj drug koristi M55..
Prvo: koju mrežu koristiš?
Drugo: da li si aktivirao GPRS?
Treće: da li su ti postavke uopće unešene?
Četvrto: sve ovo trebao bi moći riješiti i sa službom za korisnike. Zato oni i postoje.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
pa koristim MTS064 (ovamo u scg)
da, aktivirao sam gprs jos odavno...
da, unesene su mi postavke, skino sam ih sa sajta MTS064
i kada sam to pitao u sluzbi poslali su mi nove postavke, isto one sa sajta.. i sve je isto kao i pre... nikad u zivotu nisam skinuo igru preko telefona... jednostavno nece..
na siemensima treba podešavanje za download Java aplikacija koliko se sječam.ali to tebe ne mući iz ovoga što si napomenuo u prvom postu. vjerovatno imaš blokane neke portove možda po operateru, jer im nije u interesu da se ti dopisuješ s nekime đabe. koliko se sjećam bilo je problema sa siemensom i sa ti chat programima. Tipa malo radi pa malo ne radi kad gfa restartaš opet radi. GOG se sejća zajedno smo to nešto kemijali prije dvije godine pa ako uleti moda odgovori ako se sjeća.Izvorno postao The Phantom
dobar grah daleko se čuje
Ne znam za druge, nisam probao, ali mobicq meni na M55 normalno radi kod VIP-a i kod T-mobile-a.
@nered za prebacivanje aplikacija kablom ne treba podešavanje.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
pa moguce je da je do mreze... ja koristim 064 a moj drug ima 063.. mada opet... ne vidim zasto, jer ja nista ne mogu da skinem preko gprs-a.. samo napravi jad fajl i kaze cannot download. i onda prebacim jad u comp i onda skinem java aplikaciju... i to je pocelo da mi ide na zivce..
Bookmarks