Izvorno postao frish-KI
Oj zao mi je...ali bio sam jako pijan kad sam ovo pisaoAl istina siemensi su mi najgori juče je moj komsija kupio C65 i zastopao je nekon pola sata
Izvorno postao frish-KI
Oj zao mi je...ali bio sam jako pijan kad sam ovo pisaoAl istina siemensi su mi najgori juče je moj komsija kupio C65 i zastopao je nekon pola sata
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
dosad moj najgori Ericsson T28s, čak je nadvladao Telita i Triuma...
vjerujem da neces tak skoro kupit Ericssona..ipak vrijedi ona narodna tko se jedanput opeče puše i na hladno...Izvorno postao Inovator
![]()
ne moze se generalno blatit neka marka to je samo tvoje subjektivno misljenje...istina da siemens ima najgori hardver.(provedena anketa o pokvarljivosti marki)...al softwer im je po meni jedan od boljih..imaju stvarno neka super rijesenja..Izvorno postao booky_boy
@jdabic1 ne sigurno neću, a znaš i za onaj f500 koji je nakon 3 dana zatajio, tako da....
a što se tiče Siemensa, najveća boljka su mu tipke, a na x35 seriji radijski dio... dok im je soft zbilja potpun. uvijek su u vrhu po tom pitanju.
na x35 seriji kod siemensa radijski dio je osjetljiv na udarce, pa ako mob nezgodno padne puca VF pojačalo i nema više signala. S druge strane možete ga bacati 100 puta ako ne padne na krivu stranu nikom ništa. Kroz moje ruke je prošlo na desetke tih modela od kojih su neki bili toliko maltretirani da nisu bili više prepoznatljivi i još su uvijek radili, dok su drugi izgledali kao novi i samo su (prema riječima njihovih vlasnika) pali iz ruke na stol i sl. i imali su uništeno VF pojačalo.Izvorno postao Inovator
S druge strane, Nokia 3310 ima ekran kao bolnu točku i ako padne na krivu stranu puca ekran i popravak je neisplativ.
Alcatel 511 ima smješten procesor ispod tipke 5 i ako se stalno igrate možete jednostavno pritiskom odvojiti procesor od tiskane pločice. Da stvar bude gora procesor je zaštićen smolom i jako teško ga je zalemiti natrag. A novi je bio preskup.
Za svaku marku se može naći ovakvih primjera, jer da netko napravi savršeni mob tko bi nakon takvog kupio drugi.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks