Moji su svi bili dobri.
Moji su svi bili dobri.
definitivno philips diga i to sam je ja neznam kojim putevima dobio od račanovog vozača,a za čudopao u voduu i još radi baterija traje negdje oko 1dan!
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Siemens C60 - Tipkovnica se brzo rasklima (sedmica mi skoro niti ne radi), vrlo loš ekran na suncu, kamera gubi kontakt (kod mojega, a kod tatinog je sve OK što se kamere tiče).
Ja sam imao M35, C55, M55 i sada SE K500i i nijedan mi nije od ova prva tri ono los da sad ubija, a 4. je super!
Svaki je bio dobar za svoje vrijeme...
Npr. M35 bi mi sad bio glup da ga imam...
Znaci, svi su dobri za svoje vrijeme...![]()
|Think again.|
Najlošiji mobitel koji sam imao je st55... 3 puta na servisu, daju mi 3 puta novi i uvijek ista greška... na kraju su mi dali st60 i ja ga prodo jer nisam htio imati posla sa njima... prešao sam na motorolu V300,V500 pa mpx 200 i sad sam nabvio i mpx100... svaka čast motoroli (jeftini, kvalitetni, stabilni i na njima možeš što god te volja...)
Najjadniji mobitel koji sam imao je Trium Mars... njege sam dobio na nekoj nagradnoj igri... bio mi je ispo nakon tjedan dana i PLOČICA pukla... - uvjerljivo najlošiji
što se tiče alcatela, oni su bili zakon... pravi mobiteli, imenik poruke i pozivi... i nikada se nije pokvario, još i sada radi (OT easy DB)
recimo doticni trium mars sam imao neko vrijeme i starom sam ga dao i njemu je padao sa vecih visina na beton pucala je smao maska i nist drugo...izdrzlljiv jebeno u mom slucaju..Izvorno postao Krompirko
...dosad niti jedan nije bio loš...svi su bili izdržljivi...
Vidiš, ja Samsung obožavam...nikad nisam niti s jednim imao problema, svi su uvijek radili više-manje ko beba...Izvorno postao cyberphere
Bom Chicka WahWah
Kako iskustva drastično variraju, od korisnika do korisnika. Uglavnom je sve samo subjektivno.
meni je definitivno najgori mobitel bio onaj stari ericsson A1018,to je prastaro "nešto" s ogromnom antenom i užasnim softverom koji me je dovodio do ludila...
Mess with the best,die like the rest ! ! !
Ja nisam konkretno imaolis telefon aki siemens su mi losi telefoni imao sam MT50 i M55 i bezveze su mi a i nove 65-ce mi nisu nes
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
Zaboga, pa treba mi tumač da sad ovo razlučim.Izvorno postao booky_boy
Dajte provjeravajte kako tipkate i povremeno koristite interpunkciju.
Izvorno postao frish-KI
Oj zao mi je...ali bio sam jako pijan kad sam ovo pisaoAl istina siemensi su mi najgori juče je moj komsija kupio C65 i zastopao je nekon pola sata
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
dosad moj najgori Ericsson T28s, čak je nadvladao Telita i Triuma...
vjerujem da neces tak skoro kupit Ericssona..ipak vrijedi ona narodna tko se jedanput opeče puše i na hladno...Izvorno postao Inovator
![]()
ne moze se generalno blatit neka marka to je samo tvoje subjektivno misljenje...istina da siemens ima najgori hardver.(provedena anketa o pokvarljivosti marki)...al softwer im je po meni jedan od boljih..imaju stvarno neka super rijesenja..Izvorno postao booky_boy
@jdabic1 ne sigurno neću, a znaš i za onaj f500 koji je nakon 3 dana zatajio, tako da....
a što se tiče Siemensa, najveća boljka su mu tipke, a na x35 seriji radijski dio... dok im je soft zbilja potpun. uvijek su u vrhu po tom pitanju.
e pa ovako bio sam na moru pa nisam imao pristup nasem dragom forumu...sony z7 je telefon kojeg najgorem neprijatelju nebih poklonio meni je telefon pao sa stola i zamisli sta puklo kuciste dodlovce na pola,, onda sam ga lijepio super ljepilom..imao je garanciju i ja ga oodnjeo na servis nekom masnjaku u ilicu (satro ovlasteni servis a nemaju pojma) i frajer ga nije znao popraviti... gasio se stalno... a kada sam ga uzeo drugi dan vibra je radila stalno kad bi stisnuo tipku bilo koju prestrasno... za razliku od sonya z5 to je bio tel i pol
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
Ma jel to ovaj ljepotanIzvorno postao McLaren
...
Budi li ti lijepe uspomene?!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
|Think again.|
onaj z7 jooooj kad ga vidim povraca mi se ...
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
Bookmarks