cjena bi trebala biti preodlična oko 6000kn naj manje
Onda mora da će doći za najmanje 4 mjeseca. 100%. Al mob je pre*eben. Odličan je, samo da i cijena nebude preodlična...
cjena bi trebala biti preodlična oko 6000kn naj manje
Meni ipak nije jasno zbog čega to sve??? a cijena??? mislim..ne mislite da će biti preskupa za mobitel..kad realno pogledamo...
mama ti sestra!
Ajmo mi prvo pričekati služebni izlazak i prve cijene, pa onda komentirajmo. Ovo nagađanje nema puno smisla.
na nekom srpskom forumu naletio sam na cijene koje je iznio jedan clan,neznam odakle mu podatci no nokia n91 uzase je imala ovu brojku: 750eura...kolko je to točno neznam...
Tu cijenu je napisao i mobile review (750eura), moguce je da je veoma realna.
SKR. je SKR. za SKR.
Znači oko 5500 kn. To u stranim zemljama. Kod nas sigurno u početko 6000 kn.
Da li ste znali da je n91 na Symbianu 9.0???
Sad znate...
SKR. je SKR. za SKR.
to si tek sad vidio![]()
![]()
Evo, ja nisam znao. A koja je razlika između, recimo sedmice? Čini mi se da prebrzo "napreduju" s tim verijama symbiana.
http://www.symbian.com/technology/pr...criptions.htmlIzvorno postao frish-KI
Nije me puno interesovao taj telefon, pa nisam bas puno ni citao o njemu, a vidim da to ovdje niko nije spomenuo.Izvorno postao sodom
SKR. je SKR. za SKR.
Ovo je PREdetaljno.Izvorno postao sodom
![]()
Uglavnom 9.1 je bolji...detaljniji...više opcija i mogućnosti, ali vjerojatno neće u početku podržavati mnogo legendarnih programa...
evo test kamere na n90
http://www.mobile-review.com/review/...amera-en.shtml
....i samog mobitela
http://www.mobile-review.com/review/nokia-n90-en.shtml
Pa to bi trebalo znaciti da ce mob skoro u prodaju ?!?!?!?!?!?!?,ajd da u Finskoj izade N91,jedva cekam
May the Force be with you!
Mislim da sodoma treba zbanat na par dana da i neki od nas uspiju postat koju vijest. Ili da mu barem nestane struje na jedan dan.Ali, velika mi je ta N90, a i baterija je ful slaba. Zašto to rade? Zašto ne mogu staviti bateriju kakva spada u takav uređaj? Ja i dalje čekam vijesti oko N70.
Neznam sad dal je to istina al na GSMareni sam pročitao da N90 nema vibro. Dal je to moguće da su izostavili takvu banalnu funkciju?
Nema, nema i tu su napisali. I ja sam ostao 'paf'! Kao, pretpostaljaju da će ga škvadra nositi, a ne držati u džepu. Pa, jel vi vidite kolika je to mrcina? C-c-c...
N90 već je prošlost kod mene, nema ni vibru, velik. Jedina dobra stvar je ekran i kamera. To ne vrijedi toliko, ništa od toga
Egzektli. Još kad se i rasklopi. Dobiješ bumerang.![]()
bez brige ja sam na kablovima od bolnice pa se nemoram brinut oko nestanka struje,cak mi ni ups netrebaIzvorno postao frish-KI
![]()
mobitel je mrcina,jos kad se raskolopi...nemogu ni zamislit
mnogi ce ga zbog toga zaobici vjerujem
ja prvi,mislit ce neko da imam pistolali kamera mu je super,svaka im cast![]()
May the Force be with you!
Kad ono N70 izlazi? Krajem godine?
2 google klika![]()
za susret s ovim modelom morat ćete pričekati drugu polovicu 2005. godine.
Bookmarks