Ej ljudi hvala na svajetima, ali već je sve gotovo... kaj je bilo - skinuo sam ja sebi jedan krekirani prog za čišćenje smeća na kompu i označio nek on počisti sve temp fajlove reg. smeće i sl, a on je fino počistio cijelu particiju na kojoj je bio downloadan. a to je baš bila particija na kojoj čuvam samo dokumente, slike, muziku, filmove... uglavnom od oko 60 GB (i više).
Uspio sam naći Active@ Undelete prog koji je otključan, i s njim pokušao vratiti sve što se je moglo, ali vraga, dokumenti su već bili corrupt, slike zbrejkane, pola toga nije bilo na svom mjestu... uglavnom, vratio sam oko 1% toga. Katastrofa.
Na sreću, bio sam hrpu toga već prije backupirao na DVD-ove, tak da nije toliki gubitak. Jedino mi je žao kaj sam popušio neke fotke koje sam u zadnjih par mjeseci napravio, jer njih nisam još backupirao, a fotke su uspomene i njih se nemre vratiti kao što se može ponovno nabaviti muzika i sl...
Također sam i neke seminare spušio, ali i toga sam dobar dio već backupirao...
Uglavnom, formatirao sam cijeli hard, digo na friško win xp sa sp2 i vratio natrag sve kaj sam imao na dvd-ovima... i naučio sam pouku - ne se igrati s programima skinutih s 'crack' sajtova i sve odmah backupirati na medije!
Ajde bar su sad windowsi friški i komp mi leti..![]()

Bookmarks