Ljudi, morate rasčlaniti te dvije serije jer iako mogu zavarati, toliko su različite da gotovo nema usporedbe.
Star trek su mi odlične, ali baš ona prva sezona (sezone) s kapetanom J.T.Kirkom i mr. Spockom.
Star Wars su moderna bajka bazirana na (većinom) srednjovjekovnim elementima (mačevi, halje, hijerarhija društva...) itd. Iako sam čuo neke kritike da bi "čovječanstvu bilo bolje da se nijedna epizoda (nastavak) nije snimila", moram priznati da uživam u tom "bijegu od stvarnosti". Slažem se s Friškim da su 4, 5 i 6 dio najbolji.
Meni je puuuuno pomogla igra SW Jedi Knight outcast, gdje sam upoznao svijet SW i mogao u njemu "sudjelovati".
Prije igre sam i ja grickao nokte i prevrtao očima na spomen SW, ali danas mislim da bi svaki pasionirani filmofil trebao imati čitavu kolekciju u svom stanu.
Također se slažem s kolegom Nitenom da je Episode II sucks.
Ukratko-Star Wars!

Odgovori uz citat
Tad sam bio prvi put uu kinu, kad su dosli prvi warsi.

malo sam maka
rado pobjegli (zamislite se sada tamo daleke 1960. kad nije bilo neta ili PC igrica).To je bilo idealan način da netko s 50 god. npr. odluta i dopusti si jedan ispušni ventil, a u svakome od nas, bez obzira na dob, krije se dijete. Sve ima svoje zašto i svoje zato.
Bookmarks