Star trek enterprise mi je bio najbolji (Tpol)
![]()
Star Trek
Star Wars
Star trek enterprise mi je bio najbolji (Tpol)
![]()
Glupa usporedba. SF ne volim, no SW nije los.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
star trek rulz... pogotovo prve epizode... Kad se sjetim koju spiku su imali...
Everybody’s in the place – let’s go-Prodigy.gLemon is in the water.Počivao u miru!
Ljudi, morate rasčlaniti te dvije serije jer iako mogu zavarati, toliko su različite da gotovo nema usporedbe.
Star trek su mi odlične, ali baš ona prva sezona (sezone) s kapetanom J.T.Kirkom i mr. Spockom.
Star Wars su moderna bajka bazirana na (većinom) srednjovjekovnim elementima (mačevi, halje, hijerarhija društva...) itd. Iako sam čuo neke kritike da bi "čovječanstvu bilo bolje da se nijedna epizoda (nastavak) nije snimila", moram priznati da uživam u tom "bijegu od stvarnosti". Slažem se s Friškim da su 4, 5 i 6 dio najbolji.
Meni je puuuuno pomogla igra SW Jedi Knight outcast, gdje sam upoznao svijet SW i mogao u njemu "sudjelovati".
Prije igre sam i ja grickao nokte i prevrtao očima na spomen SW, ali danas mislim da bi svaki pasionirani filmofil trebao imati čitavu kolekciju u svom stanu.
Također se slažem s kolegom Nitenom da je Episode II sucks.
Ukratko-Star Wars!
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Ja isto Star Wars.Meni su ove epizode 2 i 3 malo gluplje od ostalih.Mislim stvarno su na*rali u tim djelovima
Lijenost se isplati sada a rad se isplati poslijeJel to to?
Star Drek - Deep Shit Time pogotovo....
DS9 tj.
www.gadgethive.com Gadget E-Zine
PDA / SMARTPHONE / GADGET
Warsi su za uzrast do 10 godina.
Ja sam bio napredno dijete i sa 6 su mi vec vrijedjali inteligenciju![]()
Tad sam bio prvi put uu kinu, kad su dosli prvi warsi.
Star trek je daleko bolje ostvarenje, a najbolji mi je TNG
Voyager je isto OK ali Enterprise je smece. Zali boze para. Jedino T'pol opravdava potroseno vrijeme gledanja![]()
STAR WARS mi je dobar a ovo čudo nikad nisam ni volio
glupa usporedba...
Seriously?
Kada sam rekao SF to je značilo science fiction
što znači naučna fantastika ali mislim(možda se varam) da neki u
temi baš i nisu pohvatali pojam.
Znači da sve što se zasniva na ljudskoj fikciji daleke budučnosti
a fanovima SF-a interesantno je bez obzira na priču i neku tobože radnju
ono koliko ljudsko društvo može otiči daleko u korak sa tehnologijom i
drugim svjetovima pa čak promatranju ljudskoga "skrivenoga" uma kao i
onoga poznatoga
"Oni su među nama".
:three:
malo sam maka
![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Istina, SF je SF bez obzira, ali opet, razlipostoji. Star trek je Rodenberry napravio na osnovi stvarnih spoznaja o svemiru, u nekim granicama zakona fizike, odnosno zabavno je ako si imalo upoznat s osnovama astronomije i teorijske fizike.
Ima i tu rupa, ali vidi se da su maksimalno pazili da ne pretjeraju.
Dok je Wars vise kao nesto bajkovito. Oni prvi su jos bili gledljivi, al ovo novo je katastrofa, barem za moj ukus.
meni je to sve bzvze
Imajte na umu da su to u biti "bajke za odrasle" i to jako dobro zamišljene i razrađene. Nudi se jedan sasvim novi "svijet", nešto gdje bismo i mi malo starijiIzvorno postao -TOT-
rado pobjegli (zamislite se sada tamo daleke 1960. kad nije bilo neta ili PC igrica).To je bilo idealan način da netko s 50 god. npr. odluta i dopusti si jedan ispušni ventil, a u svakome od nas, bez obzira na dob, krije se dijete. Sve ima svoje zašto i svoje zato.
Meni osobno je uvreda da netko ( u nekim američkim novinama ) kazuje da bi svijet bio puno bolji bez Star Warsa. Mislim-kako, zašto, zbog čega?
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Bookmarks