glas ide star warsu, iako nisam neki freeeek za tim.
Star Trek
Star Wars
Evo pošto uskoro dolazi i Episode 3:Revenge of the Sith, zanima me jeli vam bolji star wars ili star trek.![]()
Meni je bolji star trek pogotovo voyager ali i star wars ima svoje čari![]()
glas ide star warsu, iako nisam neki freeeek za tim.
E to je kao da me pitaš koga više voliš mamu ili tatu!![]()
![]()
SF for ever!
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Čak bi se i složio s ovim mišljenjemIzvorno postao Vuki
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Star Trek definitifvno, pogotovo DS9 i epizode i filmovi sa legendarnim celavcem Picardom!![]()
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Gotovo da bi se slozio s ovim .. iako sam SW fan. Ako si SF freak, nemas puno mjesta za manevarIzvorno postao Vuki
Btw, moj prvi post, i odma' u glavu .. SW![]()
Star Trek... SW su mi ipak nekako preinfantilini, koliko god 'legendarni' bili... dobra mi je doduše epizoda 2 (zadnje snimljeno) kad se na kraju mali Yoda šora...A ni Darth Mogul nije loš sa dvostrukom sabljom...
Ali Star Trek stvarno volim, a strašno puno toga kaj čujete u ST-u se temelji na teorijskoj fizici (koja naravno još ne radi u praksi - od teleportacije do antimaterije...).
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
i jedno i drugo tolko dosadno i naivno , fali ti jos jedna opcija u anketi.
radije bi gledo Oprah show
no,o ukusima se ne raspravlja
Opet, draže su mi IV, V i VI epizoda Star Warsa, a Star Trek nisam toliko gledao, mada imaju svoju čar.
Star Trek TNG - sa celavcemPiccardom
@whiteboy: imas koji link za teleportaciju ili antimateriju? Evo ti par warp teorija
http://www.zamandayolculuk.com/cetin...ATHENATICA.HTM
http://www.zamandayolculuk.com/cetinbal/wdt2.pdf
http://www.sfu.ca/~adebened/funstuff/warpdrive.html
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ne fasciniraju me ni jedan ni drugi, ali Star Wars mi je nekako bolji...
star wars je jedna od najboljih trilogija...
A KAJ SAD TI GLEDAS�
kao i u svakom ozbiljnijem sf-u.Izvorno postao whiteboy
![]()
OT:Star Wars,druga triologija i phantom menace. Ovaj napad klonova ili kako već,mi dosadan bil.
Malo je mi je bedasto uspoređivati navedene jer je Star Trek ipak serijal, a SW filmovi.
Gledajući tako SW filmovi su mi bolji od ST filmova, ali ST ima serije za kojima sam prije jednostavno bio zaluđen tako da moj glas ide ST-u.
Star wars nemrem smislit,po menni najglupnji filmovi ikad snimljeni...
A Staze pogledam tu i tamo.
Star trek jer je serija
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
Star Trek Je Zakon
Neče još dugo bacio se i Lucas u serije pa tako če sljedeće godine biti i SW serija, prva sezona morala bi biti gotova 2007. g. Neznam jesu li to serije kao kod ST ali znam da budu serije.Izvorno postao jay
![]()
Inače SW (51% (crtići Clone Wars)...) a (49% ST (zato jer ima serije i to dobre a i filmovi su im odlični))
Star Trek definitivno... Star Wars mi je sprdnja od SF-a... Ne mogu smislit da u nekom SF filmu oni nose one halje ili šta već i tuku se mačevima po nekim pustinjama... Blah... Gledao sa možda jedan flim (ne znam koji) i to ne u cijelosti jer nisam mogao izdržati... A Star Trek mi je zakon, koliko sam mogao pratio sam bar na HRT-u one epizode i stvarno su mi sve zakon, od onih starih do ovih novijih...
Inače obožavam SF filmove/serije, ali Star Wars mi tu full odudara... Koliko god kultan film bio ne sjeda mi u glavu nikako i ne znam jednostavno... Star Trek rulz!![]()
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Star trek enterprise mi je bio najbolji (Tpol)
![]()
Glupa usporedba. SF ne volim, no SW nije los.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
star trek rulz... pogotovo prve epizode... Kad se sjetim koju spiku su imali...
Everybody’s in the place – let’s go-Prodigy.gLemon is in the water.Počivao u miru!
Ljudi, morate rasčlaniti te dvije serije jer iako mogu zavarati, toliko su različite da gotovo nema usporedbe.
Star trek su mi odlične, ali baš ona prva sezona (sezone) s kapetanom J.T.Kirkom i mr. Spockom.
Star Wars su moderna bajka bazirana na (većinom) srednjovjekovnim elementima (mačevi, halje, hijerarhija društva...) itd. Iako sam čuo neke kritike da bi "čovječanstvu bilo bolje da se nijedna epizoda (nastavak) nije snimila", moram priznati da uživam u tom "bijegu od stvarnosti". Slažem se s Friškim da su 4, 5 i 6 dio najbolji.
Meni je puuuuno pomogla igra SW Jedi Knight outcast, gdje sam upoznao svijet SW i mogao u njemu "sudjelovati".
Prije igre sam i ja grickao nokte i prevrtao očima na spomen SW, ali danas mislim da bi svaki pasionirani filmofil trebao imati čitavu kolekciju u svom stanu.
Također se slažem s kolegom Nitenom da je Episode II sucks.
Ukratko-Star Wars!
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Ja isto Star Wars.Meni su ove epizode 2 i 3 malo gluplje od ostalih.Mislim stvarno su na*rali u tim djelovima
Lijenost se isplati sada a rad se isplati poslijeJel to to?
Star Drek - Deep Shit Time pogotovo....
DS9 tj.
www.gadgethive.com Gadget E-Zine
PDA / SMARTPHONE / GADGET
Bookmarks