Totalno! Već sam bio, a sad sam još i više.Čitam po stranim forumima da neki imaju istih problema kao i ja, a drugi pak uživaju kao i nikola. Razlog? Nitko ne zna. Ne kužim kako mogu biti tolike oscilacije. Nazvat ću Mobis i vidjeti imaju li novu verziju, ali ću i provjeriti da li ona išta poboljšava na tom području, jer ovo nije izdržljivo. Navikao sam se na puna 3 dana korištenja na 7610, bez obaziranja na to koliko mi je baterija puna ili prazna. Evo, oko 13 sati sam je skinuo s punjača, već su dvije crtice nestale, a poslao sam možda 7-8 poruka, obavio nekoliko kraćih poziva, nešto sitno pregledavao po njemu i to je to. Velim, ako ništa ne uspijem, morat ću ga prodati. To je bio jedan od glavnih razloga zašto sam prodao SX1. Not happy at all.

Čitam po stranim forumima da neki imaju istih problema kao i ja, a drugi pak uživaju kao i nikola. Razlog? Nitko ne zna. Ne kužim kako mogu biti tolike oscilacije. Nazvat ću Mobis i vidjeti imaju li novu verziju, ali ću i provjeriti da li ona išta poboljšava na tom području, jer ovo nije izdržljivo. Navikao sam se na puna 3 dana korištenja na 7610, bez obaziranja na to koliko mi je baterija puna ili prazna. Evo, oko 13 sati sam je skinuo s punjača, već su dvije crtice nestale, a poslao sam možda 7-8 poruka, obavio nekoliko kraćih poziva, nešto sitno pregledavao po njemu i to je to. Velim, ako ništa ne uspijem, morat ću ga prodati. To je bio jedan od glavnih razloga zašto sam prodao SX1. Not happy at all.

Bookmarks