pa mislim da sam kvalificiran za ovaj opis jel sam imo 2 puta n-gage...i jednom samo kako bi ga preprodao....dakle samo to sto sam telefon kupio nekoliko puta daje ti do znanja da je mobitel odlican.krenimo od pitanja koje si postavio..ovako zadnji put kad sam bio u nokiji cijena original oldschool n-gagea je bila 1800kn ..kasnije je bila nekakva akcija i spustili su cijenu za 40%
dakle jedina mana ovog predobrog uredaja je side talk ili nacin na koje se vodi razgovor a to je tako da ga okrenes na "bok" i pricas sastrane pa izgleda prilicno debilno...no nastranu s tim.
mobitel ima usb 1.1 prikljucak sto je fenomenalno rijesenje za povezivanje s kompjuterom i brz prijenos podataka bez micanja kartice iz mobitela..veliki i ogroman plus za ovo...mobitel ima odlican zvucnik,sto nije bio bas slucaj sa starijim nokijama a n-gage vec ima i preko koju godinicu..vijek baterije nije predug ali mozes nabavit bateriju od qd-a,nije da ce ti autonomija telefona bit znatno veca ali je isplativ potez....nikako nebi uzimo qd bas zbog izostanka usb-a i radija....mp3 player je takoder veliki plus na n-gageu i zvuk je stvarno izniman.svakako preporucam n-gage.

Odgovori uz citat

Bookmarks