može!tako da imaš sd/mmc karticu da moš nakrcat nanjega više pjesama i da imaš stereo slušalice!i ostalo ti je sve jasno!
Jel se moze mpx200 s wm2002 koristi ko mp3 player. Kako?
može!tako da imaš sd/mmc karticu da moš nakrcat nanjega više pjesama i da imaš stereo slušalice!i ostalo ti je sve jasno!
DANAS JE TEŠKO BITI GLUP,JER KONKURENCIJA JE PREVELIKA!
SJECITE BRAČO,TAKO VAM BOGA,KAD NEMAM SINA ŠTA ČE MI NOGA!!!!!!
Koju sd/mmc karticu od 128 MB preporucate
ja ti preporučam 256MB!dođe od 180kn do 220 u vemilu
Ja kupio od 1gb 100 eura![]()
moze i od 1 gb nema tu ništa loše!!! sad kad imaš od 1gb možeš staviti kombajn na mobitel![]()
eh eh eh....
da evo ja sam prije tjedan svoga pretvorio u player i svira sasvim solidno, imam karticu od 256mb na koju stane cca. 50 pjesama
Reci mi jel imas neke slusalice? Ja hocu kupiti ali nigdje na mogu naci neke stereo sa 2 slusalice? Mada on svira i bez slusalica ali onda ometam okolinu
![]()
![]()
![]()
ja imam ove orginalne motoroline iz RAM3-a. Neznam, možda mogu pitat ujca jer on ih je kupia pa mu nestoje (nije ih koristia, prova je moje, ove su još uvijek regularno zapakirane) pa ako te zanima...Izvorno postao 2_good_2_b_true
misli da sam vidio u vemilu(nije da reklamiram)karticu od 1GB za oko 600kn!koliko bi tražio za slušalice?
Ujak mi je rekao da izvedeš neku ponudu pa će razmisliti, možemo se dogovarati preko PM-a da nespamamo forum offtopic :bunny:Izvorno postao sibir
pa neznam,koliko čovjek traži za njih!pa da se znam cijenkat![]()
gdje ti je taj vemil?
Baštijanova 52a
01/3033-810
http://www.ve-mil.hr/
Koja je bolja (MMC vs SD)? Koja je uopce razlika?Izvorno postao sibir
Kaj je ova reduced size?
Multimedia Card 256MB Flash Memory 180,21
Security Digital 256MB Flash Memory Card 180,21
Multimedia Card 256MB Reduce Size Flash Memory 206,29
vidi,iskreno ja nevidim razliku u tim karticama!svi kažu da je SD bolja ali meni je tako svejedno!u mobitelu ti neovisi brzina kartice niti išta drugo!niti je to dio koji se lako pokida!a uostalom kad gledaš ista ti je cijena!
Probat cu kupiti u Ve-milu,ne mogu vise izdrzati bez memorijske kartice![]()
Samsung E700->2x Motorola MPx200->Sony Ericsson K750i->Nokia 8310i i Sony Ericsson W810i->Samsung D600->Sony Ericsson w810i->Sony Ericsson K800i->SONY ERICSSON K800i->Sony Ericsson C510->Nokia E63->Nokia E72-> Iphone 4 16 gb
Kupi SD posto ima brzi pristup podacima, bar tako pise u casopisima.
Ma kupi samo što više memorije, to ti je glavni prioritet. Baš i za običnog korisnika nema velike razlike u tim memorijama!
Old school: Siemens M35, Motorola V500@V600, Nokia 7250, Motorola A925, SE P900, SE T610, Motorola MPX200, Motorola MPX220, Motorola V3 Black
Now: MDA Compact@i-Mate Rom 1Gb MMC
Ma naravno samo sto vise memorije, ja sam juce sebi nabacio 3 filma na karticu:
Blade 1,2 i Blade Trinity. Samo sto nema prevoda i nakon sto odgledam sva 3 filma moram da punim bateriju. Al kad skontas oko 5-6 sati filma dobro je i izdrzala
![]()
Odgledao si tri filma u jednome danu na tako malome ekranu ? Svaka čast ! ja mislim da bi me bolile oći poslije toga kao da sam vario bez maske!!Izvorno postao 2_good_2_b_true
![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Ha Ha Ha , nije to nista
Nego neka mi neko objasi ovo, da se ovi nisu malo zeznuli ili sta, ovde pise da je ovo v700 a na slici je MPx200???
http://www.mobile-review.com/preview...-v700-en.shtml
U cemu je fazon???
jel mogu di nabavit transflash za e398
Koja ide u mpx200?
Mini SecureDigital
SecureDigital
Il mozda pasu obadvije?
Paše SECURE DIGITAL!
Ovaj prvi ne!
Paše SD i MMC
SD je bolja od MMC
Samsung E700->2x Motorola MPx200->Sony Ericsson K750i->Nokia 8310i i Sony Ericsson W810i->Samsung D600->Sony Ericsson w810i->Sony Ericsson K800i->SONY ERICSSON K800i->Sony Ericsson C510->Nokia E63->Nokia E72-> Iphone 4 16 gb
Bookmarks