Izvorno postao DeMar
Bok. Evo da ne kazes da sam se okomio na tebe spomenuo sam i DeMara s pocetka posto ste oba isto napisali. Nije mi jasno zasto se takvi odgovori kao sti su vasi stalno ponavljaju. Ako sam napisao da sam imao isti problem, tj. prekodirao sam mob na drugu mrezu jer sam fleso sa zakljucanim flesom kakve to veze ima s pozdravnom porukom. cak sam i napisao sto treba napravit (dekodirat ga). kako da zna za ubuduce on i svi drugi kako provjerit jeli flex zakljucan (flash se za sad nazalost nemoze provjerit) koji flexovi koji kolaju netom su zakljucani. uglavnom rekao sam sve sto se moglo rec o tome. i onda vi tu trpate neke pozdravne poruke.Izvorno postao Inovator
BRISANJE TOR FILEA (/a/mobile/system/secure_pds_init) IMA SMISLA SAMO AKO SE ZAKLJUCANI MOB FLEXA ODKLJUCANIM FLEXOM I BRISAT GA U BILO KOJEM SLUCAJU NEMA APSULUTNO NIKAKVE VEZE.
Glupo ga je uopce spominjat i zbog toga sto ga nemoze ni upalit a kamoli vidjet tu nesretnu pozdravnu poruku, za ne vjerovat cak ju ni editirat nemoze. i to nema nikakve veze s time sto mi je Inovator rekao da je to njegova dobra volja sto pomaze drugima za dzabe. Pa jel to znaci da se mogu pisat gluposti i besmislice ako se to radi za dzabe. Ja se iskreno nadam da ne i znam sigurno da vam to nije bila namjera. Al pisete besmislice koje nemaju nikakvog logickog smisla bez da citate o cem se tu uopce radi, i onda se ljutite kad vam to neko kaze. A bolje bi vam bilo da sutite i citate jer bi mogli nesto i naucit pa poslije iskoristit kad bude trebalo. Iskreno se nadam da cete ovaj moj post shvatit kao pozitivnu kritiku a ne kao ruganje jer mi nije namjera da vas ismijavam, cak naprotiv imam dobro misljenje o vama i znam da imate povece znanje o motorolama (vjerojatno i o drugim mobovima). Nadam se da necete nista zamjerit i da cemo se i dalje normalno ophodit i komunicirat ko ljudi.
Pozdrav

Odgovori uz citat

Bookmarks