neznam sto je s tim aparatom. koliko prednosti toliko ima i mana. neznam je li uopce pametno ga uzimat s obzirom na katastrofalnu bateriju???
pomozite!!!
ako netko ima iskustva s njom...
kao telefon je pomalo nepraktican zbog svojih gabarita ali ako ga tretiras kao PDA
moze biti od koristi.....E sad...sa njim dobijas jedan izvanredan GPS uredjaj za male pare,(ako ti je to uopste interesantno) i tako ga treba i tretirati.
Ako mislis da kupujes telefon onda ga zaobidji,jer tu dolaze do izrazaja njegove mane
a to je slaba baterija(ja ga posedujem i kada sam pokusavao da ga koristim kao tel.jedna baterija nije mogla da izdrzi ceo dan) i njegova velicina(pogotovo leti kad
nemamo viska dzepova)
Kao PDA uredjaju prednost mu je Touch screen koji dolazi do izrazaja prilikom editovanja word,excell,slanja mail-a ili drugih aplikacija.Zatim preglednost prilikom koriscenja interneta, jer sa njime se mogu otvarati www(html) stranice i to funkcionise odlicno.
Moram reci jos da uz njega ide BT slusalica koja radi odlicno kao i podrska za 3G.
-Nadam se da ce ti ovo biti od pomoci, a za vise informacija me mozes kontaktirati
na mail:zvonarictv@yahoo.com
Bookmarks