= Citat = Izvorno postao Krompirko
Da, kažu da je loš, ali je super za overclock... ako ne taj, onda definitivno predlažem Super talent ali 512 ili 768 MB DDR400 CL2 - to je jako stabilno sa ovom konfiguracijom i clock-om
A ako ne želi klokati komp, već samo kvalitetne dijelove, onda neka stavi Infineon, Samsungovu memoriju...

I sad recimo to što se kingmaxov pokazao loš... istina je, zato je i tako jeftin, ali po meni je bolje imati 1GB jeftine memorije i jako dobre za clock (sa 3god. garancijom) nego neku kvalitetnu od 512 koja isto košta ko ovaj giga...
E pa vidiš ljudi koji klokaju komp bi rađe 512 vrhunske memorije nego gigu Kingmaxa. Ako pričaš o klokanju onda hiti tu memoriju van i kupi nešto pošteno. Znamo kaj je dobra memorija ali i ovaj SuperTalent nije loš dapače super je. Za 6600gt od gainwarda nisam čuo da je gpu išao do 700. Možda je netko i uspio ali sa coolerom koji dobiješ mislim da nije moguće. Ne mogu reći sigurno ali mislim da nije moguće. Ako je netko i uspio toliko dići onda je to neko bolje hlađenje.
Druga stvar pričaš o ekstremnom overclockingu i staviš Gigbyte matičnu. Da me netko ne shvati krivo ne mislim da je matična loša ali svi znamo da je DFI bolji a košta možda 200 kn više. Ako misliš ekstremno klokati to je mala cijena koju plaćaš.
Kupovinom 6800GT neće ništa uštediti na novcima jer dvije 6600gt koštaju 3000 kn a jedna 6800gt košta ne ispod 3000 kn. Jedino što će dobiti jedno mjesto prazno za grafičku pa kasnije može kupiti još jednu 6800gt kao što si rekao.