Prikazujem rezultate 1 do 25 od 60

Hybrid View

nihilistic Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    iPhone 3G 16Gb
    Operater
    vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    takvi su moji dojmovi glede amd-a,bez obzira na 64 bitnu tehnologiju vise povjerenja za brz i kvalitetan rad na kompjuteru imam u intelovu plioču i procesor.

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Mar 2004
    Mobitel
    Nokia E50
    Operater
    Vip
    Godina
    43
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao sodom
    takvi su moji dojmovi glede amd-a,bez obzira na 64 bitnu tehnologiju vise povjerenja za brz i kvalitetan rad na kompjuteru imam u intelovu plioču i procesor.
    Šta to znači da je AMD spor i nekvalitetan?

Intel živi na staru slavu i ja ne kažem da intel loš ali trenutno amd ima bolji proizvod a da ti iskreno kažem u zadnje vrijeme intelu kola idu samo prema dole i trebat će im jako dobar proizvod da ih vrati na stare staze. Ponavljam Intel nije loš ali AMD trenutno ima bolji proizvod odnosno nudi više.

Ako ja imam dobre informacije AMD je izmislio procesore.

Samo da se nadovežem zašto se kupuje chipset nforce3 kada za iste novce kupuješ nforce4 i za novce koje daješ za agp dobiješ i PC-E a dobivaš i mogućnost buduće nadogradnje?
    Mostovi okruga Peščenica

nihilistic Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    iPhone 3G 16Gb
    Operater
    vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Trayche
    Šta to znači da je AMD spor i nekvalitetan?

Intel živi na staru slavu i ja ne kažem da intel loš ali trenutno amd ima bolji proizvod a da ti iskreno kažem u zadnje vrijeme intelu kola idu samo prema dole i trebat će im jako dobar proizvod da ih vrati na stare staze. Ponavljam Intel nije loš ali AMD trenutno ima bolji proizvod odnosno nudi više.
    kad me citiras barem procitaj sto sam napiso,ne kazem da je nekvalitetan i los nego kako i gog kaze, skeptican sam jos prema amd-u, vjerojatno bez razloga ali jos je tako..ono sto sam ja napiso je da moja naklonost teži intelu!

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Mar 2004
    Mobitel
    Nokia E50
    Operater
    Vip
    Godina
    43
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao sodom
    kad me citiras barem procitaj sto sam napiso,ne kazem da je nekvalitetan i los nego kako i gog kaze, skeptican sam jos prema amd-u, vjerojatno bez razloga ali jos je tako..ono sto sam ja napiso je da moja naklonost teži intelu!

Ja znam čitati ali kad smo već tu dali ti znaš čitati, jel vidiš ? na kraju što znači da je pitanje a pitanje nije citiranje koliko ja znam. Ja sam tebe pitao dali to misliš. Očito nije problem u meni nego u tebi pa sljedeći put pripazi prije nego počneš napadati.
    Svi ljudi trube da je Athlon64 bolji procesor, svi recezenti isto trube i sad se nađeš ti kažeš da si skeptičan. Zašto ljudi koji simpatiziraju Intela ne žele priznati da je trenutno Athlon64 bolji procesor od Prescott-a?
    Mostovi okruga Peščenica

Slične teme

1. Moja nova konfa
    By cyber in forum Stolna računala
    Odgovora: 25
    Posljednji post: 25-08-2005, 22:54
  2. Dobra konfa
    By Bronth in forum Stolna računala
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 19-08-2005, 23:20
  3. konfa za prste oblizat
    By flOoKi in forum Aplikacije