ma za ovako nešto i čekam adsl već duže vrijeme
neka samo se ti pripremi bit će svašta![]()
evo otvorio sam ovaj topic kako bi se na ovom mjestu dogovarali za online susrete mozda kad tad i nabacimo kakvu ligu'mobil media league'
![]()
dakle, online igranje ne preporucujem ako vam je veza na internet modem (biti ce dosta usporeno), isdn malo bolje od modema ali isto neigrivo, dsl preporucam.
online mozete igrati ako je verzija vaseg pes-a 1.10 download link (10mb) ,uostalom, skocite na http://pes4online.acsv.net/downloads.html gdje imate za skinuti i unofficial 1.10 patch (5mb) i wolf patch (650mb)![]()
online utakmicu mozete pokrenuti izravno u igri upisivanjem ip adrese ili preko programa download link (1.2mb) (nema instalacije) u kojem jednostavno kao na chatu spojite se na hub i vidite popis svih koji su tamo i pozivate se na igru.
ako ne kuzite ni dalje, evo uputsvo
!!!!!! EDIT: prilikom igranja online, obavezno rezoluciju u igri smanjite na 640x480 i detalje na low.
Zadnji uredio flOoKi : 25-04-2005 u 17:50
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
ma za ovako nešto i čekam adsl već duže vrijeme
neka samo se ti pripremi bit će svašta![]()
ne killa nemožeš igrati ni preko isdn-a ja igrao preko dva kanala i dosta šteka tako da samo adsl ili ništa
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
ok vuxs hvala na ispravci ako je tako kako ti kazes.
daj vise nabavite taj dsl svi![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
ja imam adsl,probat cu da igram pa vam javim...
ej dečki nemam s kim igrat utakmice,daj nek se netko javi za koju utakmicu!!!
i još jedno pitanje,kako da napravim neki kup ili nešto slično???
odi na cropes tam buš našel ko' oće igrat...
a kak misliš kup napravit??
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
tko će napravit neki turnir?
Ljudi ide li PES 4 ili 5 on-line sa nelegalnom verzijom igre? Kako?
pa treba ti cd-key
za petardu ti treba origigi..za 4 imaš neki program..zaboravio sam više kak se zove..a mislim da nema niti mb-a
Ajd ako netko zna kako da zaigram PES4 onlajn, neoriginal. Što mi je sve potrebno od patcheva, programa i dr. i kako to podesit da radi. Hvala.
Bookmarks