probaj ovo
a ovdje su ti neki emulatori ukljucujuci i vsun 4k boje (odi na dno) ali je demo..mislim da s njim mozes igrat al nemres sejvat
http://www.zophar.net/consoles/ngage.html
dajte molim vas dal tko ima link za 4k vsun-ov emulator please!!
svudgje sam tražio ali nisam mogao nać.
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
probaj ovo
a ovdje su ti neki emulatori ukljucujuci i vsun 4k boje (odi na dno) ali je demo..mislim da s njim mozes igrat al nemres sejvat
http://www.zophar.net/consoles/ngage.html
nemoj ni probavat vsun na n-gage jer se vuce ko krepana krava-jednostavno n-gage ima preslab proc.....uglavnom neigrivo!probao sam ja i na vampent-ovom(developer vsun-a) forumu citao i svi se žale jedino na 6630 radi donekle dobro bez zvuka....
ma ngage igre su najbolje colina malo malo tomba i tako prođe dan.
svatko ima svoj gust,...meni je asphalt najbolja n-gageova igra i jedina koja je stvorila "ovisnost" igranja....ali trenutno sam se sav ufuro u gameboy igrice
ja sam bio zapeo za simse...sad igram thps...
jel možda neko zna neki emulator koj radi na 3650?
goboy radi na n3650
Jel mi može netko reći zašto Vboy štopka na Siemens SX1???
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
probaj satavit drugu verziju
Evo radi mi Go Boy, a jel ima link za full verziju onoga sun emulatora za snes. Radi mi ali mi smeta sto nemogu uraditi save game.
moj profil-stranica-series 60-various apps.
aj napissi tocan linkIzvorno postao ..::HRCO::..
Vidite ovo, imam GoBOy najnoviju verziju koju sam našao ( 1.4 ja mislim ) na Siemens SX1 mobitelu. I igram pokemon yellow preko goBOya i svaki put kada treba izlječiti pokemone program zastane. TO mi se isto događa i sa svakom verzijom pokemona koju sam isprobao. Jel ima pomoći???
a sa drugom verzijom goboya?
Pozdrav.
ja sam posve novi member na ovom forumu ali pratim ovaj topic već neko vrijeme.
Ima neko link za v.sun za 65k boja? Nemogu ga naći.
P.S. Hvala sodome za dotsis link, odlično područje za nabavljanje igrica.
pozdrav i dobrodošo u zajednicu!
vsun mozes nac na: moj profil-stranica-series 60-various apps
ps. molimte da navedeš u profil koji telefon imaš radi lakše orjentacije
Ja imam preko 40 instaliranih igrica na telefonu,al sve su u .sis formatu.Nesto sam zeznuo,pa .jar ne mogu instalirat,a ovi emulatori mi nikada nisu privlacili jer mislim da ima super igrica u .sis,takodje ni N-Gage igre nikada nisam probao,ali sam cuo da Asphalt ubija!!!!Jel stvarno toliko dobar?Koliko zauzima Mb,gde bih ga mogao skinuti?Jel problem instalirati na 6600,ima onaj blz al ga nikada nisam koristioIzvorno postao sodom
igrica je kako i sam citat kaze![]()
nema u blz formatu,samo su starije igrice,(inace to je bilo super)
velika je cca9mb, možeš ju skinut ovdje
..ali ti je potrebno ovo: user : symbian
pass : việt nam vô địch![]()
Jel N-gage verzija ista kao I za ostale?
meni najdraža trkača igra je rally pro contest. Najbolja igrivost koju sam za sada našao.![]()
rally pro contest je meni vrlo draga igra,sad se vec nostalgično prisječam prošlosti![]()
ne razumijem tvoje pitanje?
Prvo DOUBLE KING SIZE MASTER RESPECT! (noja glupa fora za zahvaliti nekome :I )
Imam v.sun i igram donkey kong. Odlično izgleda uz dobar frame rate (iako zvuk isključen).
Sad još skidam još 2 donkey kong igre s prvog linka kojeg si dao. Inače nisam nikad imao super nintendo ali sam ih igrao kod frenda pa ih sad napokom mogu sam preći.
Zna neko još neku odličnu igru poput donkey konga (rado bi i da ima dobru grafiku ali igrivost je bitna)?
Moje pitanje u vezi urbanog asfalta (samo pričekajte da počnu prevađati imena igrica) je dali postoji jedna verzija? Jer ja sam igrao asfalt na svom mobu (usput N6260 je) ali nije nešto posebno pa zato pitam, jer možda vi govorite o nekoj drugoj verziji?
sječam se da mi je yoshis island bila odlična,i zelda...ima ih
da igro si java asphalt i to se nemože ni usporedit sa pravim "bjesom" ...origigi n-gage igra,skini ju gore sam dao link pa se onda izjasni(neznam dal radi na n6260)
Sad još ispitujem v.sun. Budem sutra probo asphalt za n-gage. Imam dosta problema s tim igrama. U blz. formatu sam ih sve uspio instalirati i igrati, a ono što treba "ručno" nije išlo osim splinter cella team stealth ali sam imao problema zbog boja.
*edited* Sutra ću potražiti/istražiti emulatore za game boy i igrice a nadam se da će mi i asfalt proraditi.
Koliko ja znam,ta igra brise sve podatke iz kalendara u mobu,tako da sam je morao deinstalirati.Izvorno postao Teyec
Nego,Sodome,jel se ta igrica moze pokrenuti na 6600 i na koji nacin?Da je ne skidam za dzabe,ipak 9Mb je u pitanju?
Probajte:
StuntPlane
Astronix
MicroQuad
Lock'n Load
SuperMiners
To su mi super igre!!!!
Bookmarks