Covek se uci dok je ziv!!!Izvorno postao sodom
![]()
Sad ne znam 100% jel bas igra ili path sa svim otkljucanim stazama,unistava podatke u kalendaru (100% ih brise,jer sam doziveo to)
igrica je 9mb kad je instalirana ovako je 6-7mb,a to jel se moze igrat neznam,potrazi po netu i pazi na verziju fw-a
btw. prvi put cujem za ovaj side effect na rally-ju
Covek se uci dok je ziv!!!Izvorno postao sodom
![]()
Sad ne znam 100% jel bas igra ili path sa svim otkljucanim stazama,unistava podatke u kalendaru (100% ih brise,jer sam doziveo to)
vjerujem da path za staze,jel sam igru imo instaliranu na više s60 telefona i to nisam primjetio.
Također. Radi meni normalno na nom i na burazovom 3650.
Pinocio, ak voliš super miners probaj explode arena. A ako nađeš nekog s istom gricom, moraš probati multiplayer, zarazan je!
E dečki, kužim ja neke stvari ali morate znati da imam taj mob tek 10 dana, a prije toga neku kantu, pa mi malo objesnite stvari.
Što je to fw, i kako mogu provjeriti koji imam?
fw (firmware)...znači inačica softvera na mobitelu,a kodom*#0000# možeš vidjet koju imaš
Minersi su mi nekako sladji i drazi,igrao sam ja i explode arena.Izvorno postao Teyec
I meni su draži u single playeru, ali arena mi je naj u multiplayeru.
I duđe mi traje pošto možeš igrati deathmatch protiv botova koji su i na easyju spretni
Ima li netko neku preporuku za SNES?
Ja igram sva 4 donkey konga i star warsa.
I za GoBoy također. Sa ga skidam pa da odmah probam neku dobru.![]()
neznam što voliš,ja osobno preferiram igrice koje sam igro ko klinac tipa supermario i sve njegove inacice,wario world..
Hmmmm. Pa arkadne, zabavne i po mogućnosti da dobro izgledaju (netreba kao Donkey kong ali niti loše.
Imaš neki link za goboy grice?
BIG MASTER RESPECT.
Imaš koju preporuku? Za goboy tražim RPG-ove uglavnom.
... nemoj više pisat taj rispekt,dovoljno je tnx/hvala.
imaš na nekom od linkova i opise igrica pa izaberi po svom ukusu.
Jel ima neka verzija vSuna za SX1. Probao sam dvije-tri, nisam siguran da su baš različite ali na jednoj mi je boja normalna i malo zastajkuje, a na drugima imam neku ružnu zelenu boju, i igrice su potpuno neigrive zbog zastajanja. Pliz helllp, i plizzz link na neku bolju verizju koja bi mogla raditi na Siemensu SX1. TNX...
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
prva verzija koju si opiso ti radi "normalno" ali je emulator hardverski zahtjevan i zato je neigrivo
KOji je najbolji gameboy i GB color emulator?
koji god obavlja svoj poso što bolje i bez napora...meni je goboy bio dovoljan.evo link za emulatore pa isprobavaj: http://www.zophar.net/consoles/ngage.html
Budem ga isprobao.
Evo jedan meni jako dobar site. Moraš se registrirati.
www.terracro.com
registriran sam na teracro,tnx svejedno,....prije su bili mnogo bolji,izgubili su žustrinu za wareze![]()
Da, neznam što se desilo ali su mi još uvijek jedni od najdražih izvora.
Na DotSIS-u pod emulatore možete nači betu GBA emulatora.
To sam dugo čekao.![]()
da,isprobo sam ga,meni igrice rade presporo,nemogu igrat normalno.
To je tek demo verzija!A izdali su je vampent(vBoy).
Ali sumnjam da će znatno povećati brzinu i framerate!
..al fora sta su uopće uspjeli napravit emulator za GBA!
Meni idu romovi od 4 i 8MB(ne N-Gageu)!
da,demo je,mene bes i ne zanima emulator za gba...iako kako kazes fora je što su ga napravili.
Najbolji RPG za GC je Zelda: Links Awkening, oracle of aegs
Radi na 6600 isprobao
Bookmarks