VIP se drži dvije tarife kao pijan plota i to im je greška jer ne postoje samo dvije skupine korisnika. HTmobile ima to bolje riješeno.
Dvije nove tarife koje će zamijeniti .FUN,.ONE i .TEENS
www.vipnet.hr
kliknite na VIPme i zatim Tarifni modeli.
Nisam uspio ubaciti link ispravno pa je malo komplikejted.![]()
VIP se drži dvije tarife kao pijan plota i to im je greška jer ne postoje samo dvije skupine korisnika. HTmobile ima to bolje riješeno.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Navodno u SAD-u fiksna telefonija pruža puno više mogućnosti nego mobilna kod nas.
Navodno se praktički o svemu možeš dogovoriti s operaterom.Neki talijani često zovu u Italiju i dogovorili su s operaterom cijenu kao za lokalne pozive a zato skuplje plaćaju usluge tipa budilice, remindera i sl. Zna li netko jel to baš tako?
Maybe P4E može kazati nešto više.
Sljaka kaže da postoje više od dvije skupine korisnika, po meni postoje oni koji troše i oni koji troše malo ili ništa, e ovi prvi zaista uživaju loš post sale service.
@ Miško Ovo o fiksnoj telefoniji u SAD čuo sam iz više izvora pa je vjerojatno istinita.
Kad mislim na više skupina mislim isključivo na one koji troše pa možemo govoriti i o podskupinama. Onima drugima ionako je sve nepovoljno i preskupo.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks