Zanima me koji je najjednostavniji i najbezbolniji način prebacivanja cijelog imenika iz primjerice, N7610 u N6630? Da li preko Nokia Suite ili možda preko BT-a? Ili pak ima neki treći način.
Zanima me koji je najjednostavniji i najbezbolniji način prebacivanja cijelog imenika iz primjerice, N7610 u N6630? Da li preko Nokia Suite ili možda preko BT-a? Ili pak ima neki treći način.
najjednostavnije je da kontakte stavis na sim karticu i kad prebacis u mobitel da ih ucitas....
mozes napravit beckup kontakata sa pc suitom i kad promjenis mobitel vratit ih a mozes i s nekim symbian programom npr beckup contacts:-)
a njega mozes skinuti na ovom iznimno kavlitetnom sajtu![]()
http://www.sysphere.org/sodom/
Mogao sam se i kladiti odmah da će mi prvo (ili jedino) sodom odgovoriti. Hvala!![]()
Sodom me prestigao, ali ako ih nemaš 200 onda ako su ti kontakti baš na mobitelu, izbriši sve na sim-u i kopiraj sve sa moba na sim tako da ti bude refreshana lista i sim prebaciš na 6630 i tamo kopiraš na mob. Najbrži postupak.
Ovo mozda je najbrzi nacin, ali nije najbezbolniji. Rađe preko pcsuita!Izvorno postao Symbian OS
...also known as El'AnDrA...
Izvorno postao andro2001
Slažem se s Androm, to je dosta zeznut način, jer nakon što prebaciš kontakte sa SIM-a, onda su totalno nesređeni, podatke kao E-mail nestane i tako to.. A da ne pričam o onome ako pod nečijim imenom imaš više brojeva. Mislim da je najbolje preko PC suite-a, znači na CONTENT COPIER, ili ga isto preko Suite-a sinkroniziraj sa Outlookom, pa onda spoji 6630 i odaberi opciju da ti stavi sve iz Outlooka na mob.
Ne znam dali taj program ima 7610, ali sa 6630 dolazi aplikacija za prijenos kontakata, slika i dr. preko bluetootha. Podatke je moguce prebacit i bez SIM kartice u 6630.
moram vas sve pohvalit jel ste iz toliko jednostavnog pitanja napravili cijelu nauku.
Nisam bas puno citao sta ste pisali, ali ima jedan program (beckup contacts), koji se instalira na 2 telefona, i onda importujes kontakte iz jednog u drugi. Jednostavno. Daj e-mail.
SKR. je SKR. za SKR.
vidis zanimljivo...da citas thread prije nego postas na sljepo vidio bi da sam ja dao link i uputio na taj program
dajte ljudi malo paznje
taj program savrseno radi, bolji je od svih nacina koje postoje..
@ sodom
Bas sam tvoj odg. poceo citati i vidio link, ali kad si poceo o sim kartici nisam se nadao da ces zavrsiti na ovom dobrom programu. Sorry.
SKR. je SKR. za SKR.
Sad da i ja završim temu: Sa PCsuitom sam si backupirao sve sa moba, uključujući slike, video clipove i naravno, kontakte na komp. To je valjda to.
Bookmarks