vecina aplikacija ce ti radit na n6630,a s onim starijim ces imat problema,zato instaliraj novije verzije i sve ok...pogledaj za linkove u threadu korisni linkovi-symbian podforum
ps.editiraj profile da ti ne pise vise 6600
kupil sam n6630... do sad sam imal 6600 i sad me zanima dal aplikacije od 6600 pasu na 6630... ja sam pokusavao al nemrem nekak instalirat.... i di ima najvise aplikacija posto aiva vise ne radi
e da ... i nece mi primit mmc karticu staru od 128.. neg sam ovu koju sam dobil uz mob...
Zadnji uredio nino : 22-04-2005 u 00:07
vecina aplikacija ce ti radit na n6630,a s onim starijim ces imat problema,zato instaliraj novije verzije i sve ok...pogledaj za linkove u threadu korisni linkovi-symbian podforum
ps.editiraj profile da ti ne pise vise 6600
fakat nis nece radit... posaljem di sis file...( send to) i u mobu ga nemrem otvorit.. nemam pojma zakaj to
kako ga nemres otvorit? kakva poruka dolazi kada pokusas? jel se otvara instaler?
pise gore instaler na 1 sec i nis ne otvori sad sam pokuso i prek nokia aplicationinstalerom i onda kad mi kaze da nestavim s moba... ja na mobu nis ne dobim sam mi se svjetlo upali
mozda imam ljek za tebe.....procitaj ovaj nadasve opsezan thread u kojem se vodi monolog(i ja sam u glavnoj ulozi)
![]()
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=10095
sam sebi sam glup...... hvala ti puno....
usput kak to da su mi se smanjili postovi
nebi znao....za to moras kontaktirat zappana,regards!
Kako misliš da su ti se smanjili postovi? Kad si zadnji put bio na forumu?
pogledaj kad je registriran,....nebi mu se smijelo nista smanji od tada...kao sto sam reko ovo je pitanje za nekog supermoda ili admina
jos jedno pitanjce.... zakej mi mmc kartica od starog moba koja je ispravna ne radi u ovom....
zato jel u n6630 ide dv rs mmc a ti imas obicnu rs mmc.....za sada jos nema kod nas u prodaji ni jedna dv rs mmc pa ces se morati strpit s ovom od 64mb.....bez brige nisi jedini koji ima ovaj problem.
Da , ali negdje sam čitao da rade i rs-mmc kartice na utoru za dv rs-mmc?!???
nista od toga.
ne rade,a 128MB kartca DV rs je izasla nokia ju zove MU-2, tok je 64MB imala oznaku MU-1..dakle navalite...
inace ima i 256MB kartica al nedostupna jos u HR.
da,vidio sam,ali meni je jos 128 premalo...
za one koje zanima evo link:
http://217.14.221.177/MOL/EUWeb/Star...YvvjG1OjqUoLU0
pa i meni je ja cekam 512MB.
Bookmarks