Snimam video, i pustim na mobitelu snimak, zvuk je los..
u cem je fazon?
otjel biti bolji kad prebacim na racunar?
posto cekam kabal
Jel ko ima slicna iskustvA?
Snimam video, i pustim na mobitelu snimak, zvuk je los..
u cem je fazon?
otjel biti bolji kad prebacim na racunar?
posto cekam kabal
Jel ko ima slicna iskustvA?
Motorola Rules
a sta ocekujes,nije to kamera...
Al ovisi koliko loš...ja sam imao K700 i kod gledanja snimljenih video isječaka zvuk je bio odličan i prilično jasan...
da budem malo jasniji..
interesuje me jel IMA neko taj mobitel da mi pojasni, jel to se tako cuje slabo samo na mobitelu, a da kad prebacim bit ce drugacije, kao sto je slucaj sa digitalnim kamerama. Zvucnik, sta vec..
al nejse..
ET hvala unapriejd svima!
Motorola Rules
moram ti rec da stvarno ne razumijem ovu recenicu....Izvorno postao pepeljara
...pa onda evo takvog odgovora...kad prebacis na komp,zvuk ce biti glasniji ukoliko imas jace ozvucenje nego sto je zvucnik od telefona.![]()
Možda si držao prste na mikrofonu dok si snimao....
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
S700 ima sasvim zadovoljavajucu reprodukciju zvuka, iako se moze naci mobova u klasi koji bi se tu pokazali i bolji! Sto se snimljenoga tice, ako imas slusalice za mob probaj njih utaknuti pa poslusati snimljeno, ako ih nemas probaj posuditi, mozda ih ima netko koga znas! Po mojim je iskustvima krajnji proizvod, a sto se kvalitete reprodukcije zvuka tice (dakle na racunalu u konacnici) vrlo slican onome kojega mozes dobiti preko slusalica!
U kratko ako i preko slusalica zvuk i dalje bude los, ne ocekuj cudo kada ga prebacis na komp!
Zadnji uredio Bimbi : 22-04-2005 u 11:19
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
hvala..
morat cu cekat... kabal.-.
na slusalicama, super zvuci.
Motorola Rules
Eto vidis!Izvorno postao pepeljara
Bookmarks