= Citat = Izvorno postao Vuxs
jooj vjeko ti si u k*****!!!!!!!!!!!!!od kud im pare?pa sve dao hrv. caritas!!!za hrvate ta kuruza koju ti nazivaš narodnjacima nije stvar izbora nego časti!!!!u glavnom gradu hrvatske da više od 50% stanovništva sluša "sranje"!!!!to je STRAŠNO!!! zašto se u vukovaru to ne sluša?
Ako je to zaista tvoja slika na avataru! poštujem te!
2.Nažalost lega moj i u Vukovaru se sluša to....oa jel ti znaš da smo mi tamo u manjini ?? nasprem geđa??? i bio sam u par kafića....
ali opet nekak je ta mjuza drugačija....nije to..maa..ne znam kak da objasnim kad ne slušam tu mjuzu.

Andrea djelomično ima peravo...a i znaš zašto smo mi ljubomorni na njih???e pa zato što su složni!!! kao i srbi! složni..i pomažu svojima..a mi??? mi se koljemo...kad dođe purger u OSK ili Dalmaciju odma počnu svađe..pa lomljenje nosova...a da vidiš Herce...pogotovo kad su izvan Hercegovine..svi se časte svi piju(ko i slavonci i dalmatinci )

ali kako god..ja bi to sve malo sasjeko...izravno..i posjio pšenicu šala mala!

uglavnom..ne volim ih...ali sam napisao zašto.

samo mi nije jasno..čemu smo palili i rušili muslimanska sela i srpska(gardijske brigade...skidam kapu njima!)..za njih??? noo..to je bio dio plana da se provučemo do Knina! a kako u nam oni zahvalili?? hahahha!!

eto...više neću uopće pisati o ovoj temi jer tema se promijenila!
a i govore ljudi koji nemaju pojma o čemu govore.....