Join Today

Vidi rezultate ankete: Da li sam ''pravi'' purger??

Glasači
40. Ne možeš glasati u ovoj anketi
  • da

16 40,00%
  • da

5 12,50%
  • ne

14 35,00%
  • nisam, al osjecam se kao purger

5 12,50%
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 119

Tema: Purgeraj

Hybrid View

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2004
    Bodovi
    12.241
    Nivo
    26
    Bodovi: 12.241, Nivo: 26
    Bodovi: 12.241, Nivo: 26
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jooj vjeko ti si u k*****!!!!!!!!!!!!!od kud im pare?pa sve dao hrv. caritas!!!za hrvate ta kuruza koju ti nazivaš narodnjacima nije stvar izbora nego časti!!!!u glavnom gradu hrvatske da više od 50% stanovništva sluša "sranje"!!!!to je STRAŠNO!!! zašto se u vukovaru to ne sluša?
    “I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    galaxy s9
    Operater
    Tele 2
    Godina
    43
    Bodovi
    18.034
    Nivo
    32
    Bodovi: 18.034, Nivo: 32
    Bodovi: 18.034, Nivo: 32
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Vuxs
    jooj vjeko ti si u k*****!!!!!!!!!!!!!od kud im pare?pa sve dao hrv. caritas!!!za hrvate ta kuruza koju ti nazivaš narodnjacima nije stvar izbora nego časti!!!!u glavnom gradu hrvatske da više od 50% stanovništva sluša "sranje"!!!!to je STRAŠNO!!! zašto se u vukovaru to ne sluša?
    Ako je to zaista tvoja slika na avataru! poštujem te!
    2.Nažalost lega moj i u Vukovaru se sluša to....oa jel ti znaš da smo mi tamo u manjini ?? nasprem geđa??? i bio sam u par kafića....
    ali opet nekak je ta mjuza drugačija....nije to..maa..ne znam kak da objasnim kad ne slušam tu mjuzu.

Andrea djelomično ima peravo...a i znaš zašto smo mi ljubomorni na njih???e pa zato što su složni!!! kao i srbi! složni..i pomažu svojima..a mi??? mi se koljemo...kad dođe purger u OSK ili Dalmaciju odma počnu svađe..pa lomljenje nosova...a da vidiš Herce...pogotovo kad su izvan Hercegovine..svi se časte svi piju(ko i slavonci i dalmatinci )

ali kako god..ja bi to sve malo sasjeko...izravno..i posjio pšenicu šala mala!

uglavnom..ne volim ih...ali sam napisao zašto.

samo mi nije jasno..čemu smo palili i rušili muslimanska sela i srpska(gardijske brigade...skidam kapu njima!)..za njih??? noo..to je bio dio plana da se provučemo do Knina! a kako u nam oni zahvalili?? hahahha!!

eto...više neću uopće pisati o ovoj temi jer tema se promijenila!
    a i govore ljudi koji nemaju pojma o čemu govore.....
    mama ti sestra!

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove