Join Today

Vidi rezultate ankete: Da li sam ''pravi'' purger??

Glasači
40. Ne možeš glasati u ovoj anketi
  • da

16 40,00%
  • da

5 12,50%
  • ne

14 35,00%
  • nisam, al osjecam se kao purger

5 12,50%
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 119

Tema: Purgeraj

Hybrid View

Banned Postignuća:
    3 months registered

Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    N90
    Operater
    091
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    a sta rec! nema druge-vama je krivo sto oni imaju para i dobre aute..sam to necete priznati, jer tu ljubomoru nesvjesno u dubini duse osjecate..narodnjaci su stvar izbora, isto sto netko slusa 'britni spirs' ili ti 'eltona đona'..evo meni npr. su super sirijski narodnjaci..fakat vas ne kuzim sam trazite neku sitnicu koja veze nema veze s navedenim i onda koga drugog neg okrivite hercegovce..oni su dobrovoljno dolazili nama ''hrvatima'' pomoci u ratu s srbima, a vi im tako vracate!! .........pa vi ne bi vidjeli mobitele da ih oni nisu dofurali u hrvatsku..

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    iPhone 4
    Operater
    bonbon
    Godina
    43
    Bodovi
    16.211
    Nivo
    30
    Bodovi: 16.211, Nivo: 30
    Bodovi: 16.211, Nivo: 30
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao vjeko
    a sta rec! nema druge-vama je krivo sto oni imaju para i dobre aute..sam to necete priznati, jer tu ljubomoru nesvjesno u dubini duse osjecate..narodnjaci su stvar izbora, isto sto netko slusa 'britni spirs' ili ti 'eltona đona'..evo meni npr. su super sirijski narodnjaci..fakat vas ne kuzim sam trazite neku sitnicu koja veze nema veze s navedenim i onda koga drugog neg okrivite hercegovce..oni su dobrovoljno dolazili nama ''hrvatima'' pomoci u ratu s srbima, a vi im tako vracate!! .........pa vi ne bi vidjeli mobitele da ih oni nisu dofurali u hrvatsku..
    svaka čast.

Super-forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Dec 2003
    Bodovi
    15.594
    Nivo
    30
    Bodovi: 15.594, Nivo: 30
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao vjeko
    Ovo je istina...i po Hrecegovcima se*ite tek kad budete bolji od njih(auto,kuća,stan....)a ovako je to sve ljubomora ali skrivena...ni sebi je ne priznajete...tak vam i treba jer su se hercegovci snalazili i pokupil i sve što su hrvati mogli pokupit a nisu...i nek voze "mečku",bmw-a i smiju se vama koji su dopustili da to rade...jer ste mogli pokupit ono što su oni pokupili a niste i zato dosta jer se sve vaše svodi na ljubomoru-onaj hercegovac vozi Bmw jer je ukrao puno para u ratu pa ga ima...i zato dosta o cajkama i hercegovcima
    Treći Put...više sreće četvrti put ;)
    Drugi put
    Prvi Put

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    LG G3
    Operater
    VIP
    Godina
    53
    Bodovi
    8.652
    Nivo
    22
    Bodovi: 8.652, Nivo: 22
    Bodovi: 8.652, Nivo: 22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao IggXy
    Ovo je istina...i po Hrecegovcima se*ite tek kad budete bolji od njih(auto,kuća,stan....)a ovako je to sve ljubomora ali skrivena...ni sebi je ne priznajete...tak vam i treba jer su se hercegovci snalazili i pokupil i sve što su hrvati mogli pokupit a nisu...i nek voze "mečku",bmw-a i smiju se vama koji su dopustili da to rade...jer ste mogli pokupit ono što su oni pokupili a niste i zato dosta jer se sve vaše svodi na ljubomoru-onaj hercegovac vozi Bmw jer je ukrao puno para u ratu pa ga ima...i zato dosta o cajkama i hercegovcima
    E ovo stvarno nije normalno, jel vi (Vjeko, IggXy)vidite kakve piz*****e pišete...

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    3 months registered

Datum registracije
    Dec 2002
    Mobitel
    SL45i, SL55, K750
    Operater
    vip.me
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao IggXy
    ti upravo pricas o tome kako je kradja ok, kosto je rojs izjavio ''ko je jamio, jamio je''

Super-forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Dec 2003
    Bodovi
    15.594
    Nivo
    30
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao coma_zgb
    ti upravo pricas o tome kako je kradja ok, kosto je rojs izjavio ''ko je jamio, jamio je''
    nekažem da je sasvim ok...ali što onda kenjkaju po njima a mogli su isto krast...ne kenjkaju jer su krali nego jer herci imaju više od njih
    Treći Put...više sreće četvrti put ;)
    Drugi put
    Prvi Put

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove