Jes ti kad čuo bosanca kako priča???Izvorno postao davor
![]()
očito nisi...
2.vi purgeri se bunite za hercegovce?? čistu naciju bez (izroda???!!) samo zato što s evoze autima ..šta slušaju mjuzu svoju itd....
a što bi ja kao esker trebao reći???? da sam se u pizdu materinu morao odseliti jer moj prekrasni grad OSIJEK propada..jer su oni,i slični pokupovali tvornice...i upropastili ih!jer ljudi nemaju šta jest....jer vlada siromaštvo i bijeda!kriminal!
i jer se politika iz ZGa ne vodi dobro prema našoj zemlji(uvoze se krumpiri iz nizozemske itd...i da ne nabrajam.)![]()
![]()
![]()
a vas muči ko što sluša.....no dobro!
ali ne mogu vejrovat da vi mrzite hercegovce radi gluposti..a ja ih kao častan i pošten slavonac ne mrzim iako su i oni upropastili moju zemlju.....![]()
(naravno da su i srbi krivi za vrijeme rata ali govorim sad posljeratno razdoblje kad smo kud i kamo očistili se njih)ali neeee....sad debili moraju slušat njihovu muziku....jem im mater! guzice su čuvali u Zagrebu...u Istri...Mađarskoj.-....njemačkoj ili ko zna gdje..jebe mi se.onda su sad tek došli puni love!!!!natrag...i normalno da se kod tave rulje i sluša takva mjuza....
a za Europu??? PROTIV! kao 80%građana HRV.....dok nam ne objasne što je to toliko dobro u toj uniji...
eto toliko od mene....
pozdrav ljudovi!
OVO JE SAMO MALO SKROMNO RAZMIŠLJANJE JEDNOG OSJEČANINA U TUĐINI![]()

Odgovori uz citat
Bookmarks