nema potrebe za brisanjem postova. prvo u cafeu smo koji po mod procijeni može obuhvatit šire područje same teme. bilo bi za početak recimo dobro definirati kaj u stvari znači, odnosno predstavlja purger.Izvorno postao KaKaV NeReD
Po meni (ali to je samo moje skromno mišljenje) purger nije netko samo zato kaj se je rodio u zagrebu ili su mu starci rođeni u zagrebu. Purger je cjelovita osoba koja voli zagreb a ima određene kvalitete u smislu dobrog odgoja, bontona, finog ophođenja, kavalirstva... recimo po meni je gosp. Fulir (valjda znate o kome se radi) pravi prototip jednog purgera. Takvih danas više na žalost skoro pa i nema. Danas se svak ko živi u ZG valjda smatra purgerom, od nekog skinheada koji svako malo u čoporu traži frku, do nekog tko misli da je samo slušanje radia 101 dovoljan dokaz 'purgerstva', a jedva čeka da ode na narodnjake...
Nikog ne bi htio uvrijediti, to je samo moje viđenje stvari... također smatram da godine nemaju veze s purgerstvom, već kvalitete koje sam gore samo dotaknuo...

Odgovori uz citat
Bookmarks