prvo ti nama prevedi ono svoje 'purgar'...Izvorno postao KaKaV NeReD
![]()
prvo ti nama prevedi ono svoje 'purgar'...Izvorno postao KaKaV NeReD
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Izvorno postao whiteboy
kaj smo malo čoravi ili kaj?
pročitaj si još jednom post. čak si ga editirao a i nije bilo nekog razloga jer se može zadnjih deset postova zbrisat
dobar grah daleko se čuje
nema potrebe za brisanjem postova. prvo u cafeu smo koji po mod procijeni može obuhvatit šire područje same teme. bilo bi za početak recimo dobro definirati kaj u stvari znači, odnosno predstavlja purger.Izvorno postao KaKaV NeReD
Po meni (ali to je samo moje skromno mišljenje) purger nije netko samo zato kaj se je rodio u zagrebu ili su mu starci rođeni u zagrebu. Purger je cjelovita osoba koja voli zagreb a ima određene kvalitete u smislu dobrog odgoja, bontona, finog ophođenja, kavalirstva... recimo po meni je gosp. Fulir (valjda znate o kome se radi) pravi prototip jednog purgera. Takvih danas više na žalost skoro pa i nema. Danas se svak ko živi u ZG valjda smatra purgerom, od nekog skinheada koji svako malo u čoporu traži frku, do nekog tko misli da je samo slušanje radia 101 dovoljan dokaz 'purgerstva', a jedva čeka da ode na narodnjake...
Nikog ne bi htio uvrijediti, to je samo moje viđenje stvari... također smatram da godine nemaju veze s purgerstvom, već kvalitete koje sam gore samo dotaknuo...
Zadnji uredio whiteboy : 21-04-2005 u 01:53
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ma sad bi ti dao rep al nemrem....99% si u pravu, jedino kaj u filmu "tko pjeva zlo ne misli" nitko ne spominje riječ purgerIzvorno postao whiteboy
Bookmarks