znas ti trebao si dodati u anketu i slucaj " ne i hvala bogu da nisam"![]()
znas ti trebao si dodati u anketu i slucaj " ne i hvala bogu da nisam"![]()
ova tema nece nikam odvest zbog ovakvih deeeee... ovaj nerazumjljivih spodoba.Izvorno postao Bombardirovic
da , purger sam , starci su m ise rodlili ovdje , i tim se ponosim.![]()
![]()
![]()
![]()
a za one kojima je purger smjesan naziv ... mogu samo da kazem (da ovo sto kzu . da to niej istinapropaganda i to
loool lud )
ugl mogu sam oda kazem da rječ purger dolazi od njemačkre rječi Bürger
a znate kaj to znaci ??
to znaci građan.
onaj koji živi u gradu.
dakle...ili si gradan ili si...sssss...e.....stanovnik.![]()
Zadnji uredio Gruntovčan : 20-04-2005 u 23:17
ovak kakve ima veze ako si VELIKI ZAGREBČAN (ili zagrepčan) ako si SELJAČINA (čast zemljoradnicima) pa pola "mladih" purgera su seljačine!Izvorno postao Gruntovčan
kako možeš uopće biti ....ma neda mi se uopće pisati
pa 80% sluša narodnjake tj. kuruzu!!!!!!!!! (stvarno zagrebački) pa onda bolje biti seljak i doma imati svinje i krave nego biti "svinja"
p.s. ne kažem da su svi takvi ali velika večina je
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
samo se nemoj povoditi za svojom ekipom, molim te... onakve stvari više nećemo tolerirati. čovjek je postavio legitimno pitanje, na koje možeš i ne moraš odgovoriti, kao što možeš i ne moraš sudjelovati u temi.Izvorno postao Bombardirovic
Ako odlučiš sudjelovat, onda molim te da to bude na jedan civiliziran i tolerantan način... na kraju krajeva, svi smo mi ljudi, bez obzira tko je gdje rođen.![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bookmarks