ti upravo pricas o tome kako je kradja ok, kosto je rojs izjavio ''ko je jamio, jamio je''Izvorno postao IggXy
ah nisam ni vidjela ova prepucavanja o hercegovcima.
kak ste vi svi smiješni, uvijek ista priča, uvijek iste gluposti, i onda vam jedino wb može stat na kraj, i zaključat topik.
ali kad već lajete, bum i ja: protiv hercegovaca nemam apsolutno ništa. je da ima seljobera, ali bože moj ima ih svugdje. kad sam bila u LJubuškom, stvarno su se iskazali i nemam riječi, prema meni i mojem društvu bili su gostoljubivi i stvarno ok. Oni su ljudi koji jako puno rade, zato i imaju novaca. Nemam razloga na to biti ljubomorna, jer tko radi taj i ima. prema tome dragi moji, vrtite se u krug non stop, podsjećate me na naš rotor
pa pa
![]()
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
ti upravo pricas o tome kako je kradja ok, kosto je rojs izjavio ''ko je jamio, jamio je''Izvorno postao IggXy
Ako je to zaista tvoja slika na avataru! poštujem te!Izvorno postao Vuxs
![]()
2.Nažalost lega moj i u Vukovaru se sluša to....oa jel ti znaš da smo mi tamo u manjini ?? nasprem geđa???![]()
i bio sam u par kafića....
ali opet nekak je ta mjuza drugačija....nije to..maa..ne znam kak da objasnim kad ne slušam tu mjuzu.
Andrea djelomično ima peravo...a i znaš zašto smo mi ljubomorni na njih???e pa zato što su složni!!! kao i srbi! složni..i pomažu svojima..a mi??? mi se koljemo...kad dođe purger u OSK ili Dalmaciju odma počnu svađe..pa lomljenje nosova...a da vidiš Herce...pogotovo kad su izvan Hercegovine..svi se časte svi piju(ko i slavonci i dalmatinci)
ali kako god..ja bi to sve malo sasjeko...izravno..i posjio pšenicu![]()
![]()
![]()
šala mala!
uglavnom..ne volim ih...ali sam napisao zašto.![]()
![]()
samo mi nije jasno..čemu smo palili i rušili muslimanska sela i srpska(gardijske brigade...skidam kapu njima!)..za njih??? noo..to je bio dio plana da se provučemo do Knina! a kako u nam oni zahvalili?? hahahha!!
eto...više neću uopće pisati o ovoj temi jer tema se promijenila!
a i govore ljudi koji nemaju pojma o čemu govore.....
mama ti sestra!
Oni su ljudi koji jako puno rade, zato i imaju novaca
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Nema smisla pokušavati,razum tu ne pali. Inače,ForZa MilanIzvorno postao Vuxs
pomračenje uma
mama ti sestra!
zadnjih nekoliko poszova uopće nema veze sa temom ____Purgeraj____ tako da bih vas zamolio da ne idemo previše off jer imamo stroge moderatore.
kako se razvuklo mogli bi mi neki otvorit politički forum ali ajd da ostanemo na temi. dkle ja iako sam zagrepčan nemam neko mišljenje o zagrepčancima zbog razloga koji sam naveo prije nekoliko dana u ovoj temi i ne da mislim nego znam da je to istina. evo jučer mi baš čovjek govori kako je ekipa klinaca bila pored njegove kuće i on ih cjelo vrijeme gleda. klinci su si vjerovatno pocugali i kaže počeli razbijat telefonsku govornicu sa kamenjem i ciglama. ja ga pitam što je on na to napravio , a on veli a šta bi napravio? Ja bi recimo izletio s letvom i jednog bi pogodio i to tako da kad doma vidi telefon da koći kroz prozor. ****** nije od mog susjeda telefon al je naš. Platili ste ga vi iz Osijeka i iz čitzeve hrvatske, uopće nije bitno ko ga je platio, ngo šta on ima razbijat. Nek on to razbije pred menom pa nek me odvede kući da ja malo razbijam po njegovom satanu.
E o tome se radi zato ne volim zagrepčane,. uvijek imaju nešto za prigovorit i jako ih smeta nešto,a kad tzreba to isto spriječiti onda vele "a kaj bi se ja u to petljal, nisu to moje stvari". Tako im i treba i svim blesavim penzićima koji su popušili spiku nekih stranaka kako će dobit neznam kakve mirovine i kako će im biti isplačen dug LLLLLOOOOOOOOLLL:
čim neko kaže bit će para prvi su, a kad treba nešto napravit onda ide ono klasika" pa kaj bi ja, nije to moje" i tako to.
ovime što sam naveo ne generaliziram ponašanje prugera i zagrepčana nego su to nažalost činjenice da postoji velika večina koja tako razmišlja i tako se ponaša.
dobar grah daleko se čuje
Sorry što idem off topic ali nisam mogao izdržati da na ovo ne progovorim ! (ipak ovo je c@fe)Izvorno postao KaKaV NeReD
Nasilje se nemože ugasiti nasiljem nego se mora riješiti za to odrijeđenim sredstvima npr. pozvati policiju pa kada stignu klinci ima da se saseru od straha.
Znam, znam, znam naša policija nije toliko učinkovita i revna kao npr. u Njemačkoj gdje će te policajac opomenutu za bacanje čika cigarete na zemlju i možda kazniti.(osobno iskustvo)
Iako ipak priznajem da i meni dođe da uzme zakon u svoje ruke pa da namlatim nekoga zbog nedoličnoga ponašanja!
Vjerujem da povik: "šta to radiš, sad ću pozvati policiju" bi riješio problematičan događaj.
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
...ili izazvao pojavu oteklina oko očiju, plavljenje rebara itd... Nažalost, sila je neophodna, ali ne od strane građanstva. A klince bi trebalo za uho, doma starcima, i onda starcima uzetz na licu mjesta pare ne za jednu nego za tri nove govornice. Svakom. Pa da vidim kad ih starci prime i proštepaju... Takvi, na žalost, nauče jedino na vlastitoj koži. A kad im se već daje lekcija, nek' bude prva i posljednja - kazna ne mora nužno odgovarati zločinu, IMO. Ponekad kazna treba biti višestruko teža od zločina.Izvorno postao Vuki
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
hmmmm a cemu to jesam li ili nisam purger/ica
ma nabasala sam na ovaj forum slucajno:O)) pa pozdrav vam
heheh ja sam dalmosica)))
nije bitno, WELCOME Erika!
Ah, nitko nije savršenIzvorno postao erika
---> NHF, naravno <---
Welcome![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Dobro nam došla!![]()
dobro mi došel prijatel (ica)
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Hvala*(10 znakoava) heheheh
Purgar-njem(.burger)PRVOTNO- građanin uopće,a kasnije MALOGRAĐANIN(dobrostojeći)Mislim da komentar nije potreban!
Dalo bi se komentirat do imendana![]()
baš sam neki dan čito u 24 sata kak je za popravak krova na staračkom domu u novom zagrebu koštao 15 milijuna kuna
to je sređivao bandić, a tvrtka koja je obavljala posao se zove hedom( hercegovina i domovina)
toliko o bandiću kao purgeru
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
he danas je bandić bio na 101. jooj svađali su se tko ima boljeg cucka bandić ZLATNOG retrivera ili neka baba sa mješancem crnog cocera i nekog Shitha i neka ženskica sa bokserom!!!!ZLATAN je pobijedio!
Bookmarks