ja volim zagreb.
ok onda sam ja zadrt .Izvorno postao niten
neznam tocno sto cini pravog Zagrepčanina , ali znam da ga brđanska kultura VOZNJA SA ĐIPCOM PO CVJECU ISPRED MIMARE ziher ne cini
znam da ga nepotizam od cistacice do direktora ne čini
znam da rođo-style ne čini
![]()
ja volim zagreb.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
VOZNJA SA ĐIPCOM PO CVJECU ISPRED MIMARE----Svaki hercegovac koji drži do sebe mora to barem jednom u životu napraviti,to im je u genima,naravno
znam da ga nepotizam od cistacice do direktora ne čini---oćeš reći da su hercegovci izmislili nepotizam? Jesi uopće ikad pokušao raditi ili tražiti posao? Misliš da nepotizma nema tamo gdje nema hercegovaca? Ma daj,bapske priče. Završi školu i prijavi se na burzu,pa onda pričaj priče![]()
rođo-style----kakav je rođo style? neznam,ne idem po narodnjacima pa neznam.
razmišljate u stereotipovima.Bezveze je tako raspravljat o bilo čemu
da... stvar koja je obiljezila lanjsko ljetoodlicna. a mirica slusam jos odavno. kakve sad veze glazbeni ukusi imaju sa purgerstvom...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
ja sam u zagrebu rođen, tu mi je stara rođena, jedino stari i njegova strana nisu
smatram se purgerom jer živim u zagrebu,navijam za dinamo,volim ga kao grad i ne bi ga mjenjao
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Ja sebe smatram purgerom...svi mi imaju zagrebačke korijene, jedino mi jedna baka ima dalmatinske, ali ona je rođena u Dalmaciji, a u Zagrebu živi 40 godina, tak da je i ona više Zagrepčanka nego Dalmatinka...
kaj možda nemaju??????????????pa ne samo sa zagrepčani nego sa svim hrvatima,očito hoćemo ostati na BALKANU!!svi se rugaju slovencima,ali stari moj kod njih nema tog mirića i kuruze i u EU su!!!!!a ovdje ima pun k*** bosanaca (ma neki su super imam i par super frendova bosanaca) i hercegovaca i sad i mi moramo slušati ta sranja kaj slušaju i oni!!!!kažeš kao slušam narodnjake ma slušaš k*** a ne narodnjake, narodnjaci su naši domači pjevači,bendovi itd. a ne ovo smeće!!!Izvorno postao flOorKilla
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
e Vjeko, Vjeko.
Ti znaš frku potkurit i onda zbrisat.
dobar grah daleko se čuje
Ovime si pridonijeo raspravi...kako?Izvorno postao IggXy
kad smo kod purgera, danas idem u školu i vidim plakat od bandića("najveći purger") na kojem piše živjeti za zagreb
a preko toga je bilo napisano GMO PURGER
svaka čast autoru
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Izvorno postao niten
![]()
![]()
![]()
![]()
zavrsio sam gimnu i na BURZI sam od 10 mjeseca jer sam izvanredn istudent
sadces ti mene ucit
Prevest ću ti jer očito nemožeš shvatit metaforu... škola=školovanje,prijavi se na burzu=prijavi se na burzu zbog posla a ne zbog pokaza.
Dakle,my point is,kad završiš sa školovanjem,prijavit ćeš se na burzu i čekati posao. I onda ćeš vidjeti da ti ,u 90% slučajeva, za iole dobar posao treba neka veza,poznanstvo. Dakle nepotizam na djelu. A nisi hercegovac,već purger. Kako to,pitam te ja?![]()
Jes ti kad čuo bosanca kako priča???Izvorno postao davor
![]()
očito nisi...
2.vi purgeri se bunite za hercegovce?? čistu naciju bez (izroda???!!) samo zato što s evoze autima ..šta slušaju mjuzu svoju itd....
a što bi ja kao esker trebao reći???? da sam se u pizdu materinu morao odseliti jer moj prekrasni grad OSIJEK propada..jer su oni,i slični pokupovali tvornice...i upropastili ih!jer ljudi nemaju šta jest....jer vlada siromaštvo i bijeda!kriminal!
i jer se politika iz ZGa ne vodi dobro prema našoj zemlji(uvoze se krumpiri iz nizozemske itd...i da ne nabrajam.)![]()
![]()
![]()
a vas muči ko što sluša.....no dobro!
ali ne mogu vejrovat da vi mrzite hercegovce radi gluposti..a ja ih kao častan i pošten slavonac ne mrzim iako su i oni upropastili moju zemlju.....![]()
(naravno da su i srbi krivi za vrijeme rata ali govorim sad posljeratno razdoblje kad smo kud i kamo očistili se njih)ali neeee....sad debili moraju slušat njihovu muziku....jem im mater! guzice su čuvali u Zagrebu...u Istri...Mađarskoj.-....njemačkoj ili ko zna gdje..jebe mi se.onda su sad tek došli puni love!!!!natrag...i normalno da se kod tave rulje i sluša takva mjuza....
a za Europu??? PROTIV! kao 80%građana HRV.....dok nam ne objasne što je to toliko dobro u toj uniji...
eto toliko od mene....
pozdrav ljudovi!
OVO JE SAMO MALO SKROMNO RAZMIŠLJANJE JEDNOG OSJEČANINA U TUĐINI![]()
mama ti sestra!
a sta rec! nema druge-vama je krivo sto oni imaju para i dobre aute..sam to necete priznati, jer tu ljubomoru nesvjesno u dubini duse osjecate..narodnjaci su stvar izbora, isto sto netko slusa 'britni spirs' ili ti 'eltona đona'..evo meni npr. su super sirijski narodnjaci..fakat vas ne kuzim sam trazite neku sitnicu koja veze nema veze s navedenim i onda koga drugog neg okrivite hercegovce..oni su dobrovoljno dolazili nama ''hrvatima'' pomoci u ratu s srbima, a vi im tako vracate!! .........pa vi ne bi vidjeli mobitele da ih oni nisu dofurali u hrvatsku..
jooj vjeko ti si u k*****!!!!!!!!!!!!!od kud im pare?pa sve dao hrv. caritas!!!za hrvate ta kuruza koju ti nazivaš narodnjacima nije stvar izbora nego časti!!!!u glavnom gradu hrvatske da više od 50% stanovništva sluša "sranje"!!!!to je STRAŠNO!!! zašto se u vukovaru to ne sluša?
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
svaka čast.Izvorno postao vjeko
![]()
vjeko - ti si il lud ili se zajebavas
No comment. Fakat no comment.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
kaj no comment bludevil , reci kaj mislis!!!
pa necemo valjda popustat pred takvima , nemogu vjerovat da neko fakat tak razmislja
ja da sam ljubomoran na nekog bosanca
bah
oni da su nama dolazili pomoc u ratu?pa ko je NJIMa iso pomoc za vrjeme oluje,kad smo isli skroz u teritorij te tvorevine BiH da ih spasimo od srba?
ma daj aje
da da znam da nije sad mjesto za politiku al kad neko vel ida su oni nama..ma daj ajde!
Svaki tvoj novi post me nasmije. Keep up the good work.![]()
![]()
Ovo je istina...i po Hrecegovcima se*ite tek kad budete bolji od njih(auto,kuća,stan....)a ovako je to sve ljubomora ali skrivena...ni sebi je ne priznajete...tak vam i treba jer su se hercegovci snalazili i pokupil i sve što su hrvati mogli pokupit a nisu...i nek voze "mečku",bmw-a i smiju se vama koji su dopustili da to rade...jer ste mogli pokupit ono što su oni pokupili a niste i zato dosta jer se sve vaše svodi na ljubomoru-onaj hercegovac vozi Bmw jer je ukrao puno para u ratu pa ga ima...i zato dosta o cajkama i hercegovcimaIzvorno postao vjeko
E ovo stvarno nije normalno, jel vi (Vjeko, IggXy)vidite kakve piz*****e pišete...Izvorno postao IggXy
![]()
Izvorno postao vjeko
koliko ja znam, pravi Purger je onaj kome su SVA koljena iz Zagreba.
neznaš nikoga? evo sad znaš, jer ja sam ta.
svi smo iz Zabrega![]()
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
Bookmarks