jok...nit želi biti
Eh, da..da vas pitam..dakle, neka se jave čistokrvni purgeri(znaci ''mama i tata'' imaju zagrebacke korijene) ..evo ja npr ne znam niti jednog ''pravog'' purgera..pa zato pitam..![]()
![]()
znas ti trebao si dodati u anketu i slucaj " ne i hvala bogu da nisam"![]()
eto vjeko, znaš jednog![]()
daj slovenac šuti![]()
dobar grah daleko se čuje
sada cemo ga zaj... do kraja zivota
Od stoljeća 7 ?![]()
![]()
![]()
Daj ljudi pa samo kod pasa je kotroliran "uzgoj" pa opet se "omakne"
Sada će mi netko reći da zna 100% odakle potječe njegov čukun-djed i čukun-baka !
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
ova tema nece nikam odvest zbog ovakvih deeeee... ovaj nerazumjljivih spodoba.Izvorno postao Bombardirovic
da , purger sam , starci su m ise rodlili ovdje , i tim se ponosim.![]()
![]()
![]()
![]()
a za one kojima je purger smjesan naziv ... mogu samo da kazem (da ovo sto kzu . da to niej istinapropaganda i to
loool lud )
ugl mogu sam oda kazem da rječ purger dolazi od njemačkre rječi Bürger
a znate kaj to znaci ??
to znaci građan.
onaj koji živi u gradu.
dakle...ili si gradan ili si...sssss...e.....stanovnik.![]()
Zadnji uredio Gruntovčan : 20-04-2005 u 23:17
samo se nemoj povoditi za svojom ekipom, molim te... onakve stvari više nećemo tolerirati. čovjek je postavio legitimno pitanje, na koje možeš i ne moraš odgovoriti, kao što možeš i ne moraš sudjelovati u temi.Izvorno postao Bombardirovic
Ako odlučiš sudjelovat, onda molim te da to bude na jedan civiliziran i tolerantan način... na kraju krajeva, svi smo mi ljudi, bez obzira tko je gdje rođen.![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ja čuo da naziv Purger dolazi od rijeći purgar a za nju ne znam šta znaći.
EDIT: obrisan off
Zadnji uredio whiteboy : 21-04-2005 u 01:01
ne smatram se purgerom posto mi je djed slovenac a baka dalmatinka.![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
ja se smatram purgerom iako mi starci nisu rođeni u zagrebu...
nažalost nemrem te utješit, većeg Zagrepčana nećeš srestIzvorno postao coma_zgb
za one koji ne znaju, Purger je starozagrebačka riječ za malograđanina...ako neznate još koju "purgersku" riječ, pišite![]()
nije za malograđana već građana... točno je ovo kaj je gruntovčan napisao, već sam čuo par takvih objašnjenja...
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
a dolazi iz njemačkog...pa to sam ja napiso...
ja znam jos rječi purgerski
****** , sam purger il ne
evo te rječi upotrjebljene u kontestu , sama glupo zvuci:
"Zrihtajmo Zagreb kak se šika" !
to znaci uredimo Zagreb kak se spada , kak mu priliči , da budem točniji
Evo malo potražio... http://www.tportal.hr/teen/svastara/netuskoli/fset.html
odnosno da ne tražiš tomo samo ću ti citat izvaditi: "Zanimljivost: Riječ 'purger' kao naziv za Zagrepčane dolazi od njemačke riječi der Bürger, što znači građanin. "
BTW većina purgerskih riječi u stvari dolazi iz doba austrougarske, dakle većina i jesu germanizmi...![]()
a od pravog si Purgera to čuo. kolko ja znam to onaj bosanac Bandić stalno trubi.
a kaj znaći Bok
e onda nemate pojma pa nešto naučite-, ne građana, nego malograđana, riječ je svakako bila posprdna i tako su se nazivali "građani" sa pro seoskim ponašanjem.Izvorno postao whiteboy
jedino kaj ovaj purger ode iz kvarta jednom godišnje, dolazak do jelačić placa mu dođe ko izlet...Izvorno postao tomo
![]()
![]()
pa pitam ja vas jel ko zna kaj znaći BOK ?
ma nije bandic valdja ... mislim da je to od hnsa bio sloganIzvorno postao KaKaV NeReD
prije 5 godina
vtomo daj vise priznaj poraz![]()
prvo ti nama prevedi ono svoje 'purgar'...Izvorno postao KaKaV NeReD
![]()
pa naravno, gušti su gušti....dođem ja tam do tebe na mali plac
![]()
a valjda jesam purger a i ak nisam pa kaj onda ponosan
jesam kaj sam tu u zagrebu već 19 godina i 124 mjeseca![]()
@gruntovčan, mlad si još do nedavno se još nisi ni u psihu u kupaoni videl, ak te kaj zanima o Zagrebu sam pitaj
@nered nije Bok nego Bog![]()
Bookmarks