Koju od ovih opcija najviše koristite?
Java aplikacije i igre
MMS
EMS
Koju od ovih opcija najviše koristite?
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
Koristio sam MMS(poslao jednu sam sebi da vidim dali mi napokon radi usluga,sa Simpe,bila je 32K),EMS malo češće jer dosta ekipe ima fon sa tim standardom.
Javu bih vrlo rado,igrao sam na curinom 3410 "Majmuna Kikija"(moj naziv za tu igru),do kraja sam stigao.Vrlo zarazna.Žao mi je što nemam fon sa Javom(a tako fine linkove sam našao za skidanje igara i appl.).Strpljenja,možda kupim uskoro jednu od pila što su najavljene u Cannesu.
Nijednu . . .
It's nice to be important, but it's more important to be nice
ah... kanada![]()
Također, ništa od navedenog![]()
Pod punom moralnom i materijalnom odgovornošću tvrdim da je Java kao i MZ , da ne zaboravim CZ prava pila.
Najozbiljnije , mogućnosti Jave daleko nadmašuju sve druge dosad ponuđene usluge. Još ako postoji mogućnost upisa midleta putem kabla...
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ja tu Javu imam a nisam je uopće startao, može li mi sms freak kazati gdje ću po apll. za SL45?
Daj neki mail , pa ti pošaljem.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Po meni je java no.1 i mob bez jave je nedovršen. To ja uspoređujem sa PC-em i softwareom. Kao da imate PC a na njega ništa ne možete instalirati nego ste ograničeni na Windoze. Ja na svom sl45 imam od prevoditelja, kama sutre, nokia logo, xxx filmića, odlične igre solar target..... itd.![]()
Ja bih rado i Javu u svom T68i, a na esato.com kazu da ce mozda izaci upgrade za T68 za javu. Kazu da je hardware isti... vise o tome na: http://www.esato.com/news/article.php?id=28
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
v2w molim te kako da dođem do tog prevoditelja kojeg ti imaš?
Na žalost nema hrvatskog ali evo ti link http://www.m-software.org/solutions/mdict/![]()
Hvala, ali nema koristi, treba mi Eng-Hrv ili Eng-Eng.
Ima koristi u njemačko engleski. Kad upišeš neki pojam na engleskom on ti prije prevoda izbaci nekoliko sličnih izraza. Jednina, množina i sl. ako nisi siguran kako se piše.
@Miško: Mail sam zapisal i da to malo posložim , za dan-dva stiže pošiljka.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Sljaka hvala unaprijed.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks