Mislim da je Z1010 u svemu bolji osim u veličini
Evo koji je bolji, nekako mi je z1010 bolji jer ima mem kartice a veličina mu je uu.
Evo kritike molim.
P.S. Ako ko daje koji od ova dva modela za 6600 nek se javi na pm
Mislim da je Z1010 u svemu bolji osim u veličini
Z1010 ima prednost zbog kartice, ima 2 kamere, mana mu je veličina, i na par njih sam vidio da se bluetooth ne ponaša dobro radi jako sporo. malo su mu tipke čudne.
K700i mi se više sviđa (zbog veličine) ima 42 mb memorije, a z1010 čini mi se da ima punoo manje, no tu dolazi kartica u igru.. Ako se ne vara oba imaju blicu..
Znači ako ti ti smeta veličina i cijena moj prijedlog je k700i
Neznam još razmišljam, nekak mi je z1010 bolji jer ono 2kamere, mem kartica, 16mb interne mem + 32mb kart, a k700 radio, manji je ljepši..., kod z1010 me još samo privlače 2kamere sve ostalo na strani k700
Meni je Z1010 nekak prerobustan...ali ipak ima određene prednosti pred K700, tako da bi najvjerojatnije uzeo njega:-)
nisam imao priliku radit sa k700 al bih njega uzeo prije...ja usporedjujem kameru sa motorolom...a z1010 ima definitivno losiju kameru skoro neprepoznatljivu...a to sto su dvije lose ja bi radje jednu uzeo bolju!!Izvorno postao Tommek
K700 moj izbor i ja dajem glas za njega!
Da ja uzimam definitivno bi i to bez previse razmisljanja uzeo Z1010! K700 je isto vrlo dobar telefon, ali smatram da bi onaj kome velicina ne smeta ipak trebao uzeti 1010. Ja tim vise sto mi niti kamera na mobu ne igra neku ulogu, vec sam negdje rekao, da je ta kamera ionako tu da posluzi, a ne za neka fotografska ostvarenja, a za to je ikakva VGA sasvim dovoljna!
Inace, bez obzira na velicinu, meni mob (Z1010) u zivo izgleda stvarno dobro i uvjerljivo, kuciste je od stvarno kvalitetne plastike, predobra tipkovnica (definitivno prednost u odnosu na K700), odlican display, brzi software, dulje trajanje baterije u istim uvjetima koristenja, i nesto bolja reprodukcija zvuka (i polifone melodije i MP3 ojke)! Mislim da je ovo gore dosta razloga za kupnju ovoga moba!
Negativnosti su to sto je relativno velik i tezak, a kada je preklopljen i prilicno debeo, no kome to ne smeta...! Negativnost je takodjer i to sto je navedeni model po meni proizveden za neko kratko prijelazno razdoblje prema UMTS mrezama i bez stvarne ambicije (marketinske i svake druge) Sony Ericssona da omasovi prodaju aparata! Tako da je zbog svega navedenoga, a i zbog prilicno paprene cijene ostao prilicno nepopularan (mozes to i ovako gledati: barem ga nema puno ekipe, biti ces originalan)! Bez obzira na sve ovo po meni je to jako dobar mob i od kada mu je cijena u zadnje vrijeme nesto osjetnije pala isplati ga se uzeti!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Slažem se sa tim. Mislim da kamera nije toliko važna koliko proširiva memorija.Izvorno postao Bimbi
kolika je cijena u dućanu z1010
Neznam ni jedan dućan legalni di ga prodaju, crnjak jedino
A da li mi netko moze reci neki shop ili osobu u Rijeci od koje ga mogu nabaviti?
E oprostite, moze i neki SHOP u ZGu jer idem sljedeci vikend.. Ispricavam se sto sam se zabunio, stvarno sorry, nov sam...
Piše gore, a i ja tako mislim, da ga nema baš za kupiti nigdje u dućanu, jedino na crnjaka...
Bom Chicka WahWah
Jesi bas siguran? Gledam na nekoj bosanskoj stranici hrrrrpa shopova s z1010?
Di? U Hrvatskoj? Ja ga nisam vidio ovdje još nigdje u dućanu...za Bosnu ne znam, valjda ga tam ima...
Bom Chicka WahWah
A neznam... Ajde molim vas recite ako netko zna neki shop jer idem u ZG ovaj vikend, ako ne nista...
Bookmarks