Da ja uzimam definitivno bi i to bez previse razmisljanja uzeo Z1010! K700 je isto vrlo dobar telefon, ali smatram da bi onaj kome velicina ne smeta ipak trebao uzeti 1010. Ja tim vise sto mi niti kamera na mobu ne igra neku ulogu, vec sam negdje rekao, da je ta kamera ionako tu da posluzi, a ne za neka fotografska ostvarenja, a za to je ikakva VGA sasvim dovoljna!
Inace, bez obzira na velicinu, meni mob (Z1010) u zivo izgleda stvarno dobro i uvjerljivo, kuciste je od stvarno kvalitetne plastike, predobra tipkovnica (definitivno prednost u odnosu na K700), odlican display, brzi software, dulje trajanje baterije u istim uvjetima koristenja, i nesto bolja reprodukcija zvuka (i polifone melodije i MP3 ojke)! Mislim da je ovo gore dosta razloga za kupnju ovoga moba!
Negativnosti su to sto je relativno velik i tezak, a kada je preklopljen i prilicno debeo, no kome to ne smeta...! Negativnost je takodjer i to sto je navedeni model po meni proizveden za neko kratko prijelazno razdoblje prema UMTS mrezama i bez stvarne ambicije (marketinske i svake druge) Sony Ericssona da omasovi prodaju aparata! Tako da je zbog svega navedenoga, a i zbog prilicno paprene cijene ostao prilicno nepopularan (mozes to i ovako gledati: barem ga nema puno ekipe, biti ces originalan

)! Bez obzira na sve ovo po meni je to jako dobar mob i od kada mu je cijena u zadnje vrijeme nesto osjetnije pala isplati ga se uzeti!
Bookmarks