Join Today
Zatvorena tema
Prikazujem rezultate 1 do 16 od 16

Hybrid View

Hardcore forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Aug 2004
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neznam još razmišljam, nekak mi je z1010 bolji jer ono 2kamere, mem kartica, 16mb interne mem + 32mb kart, a k700 radio, manji je ljepši..., kod z1010 me još samo privlače 2kamere sve ostalo na strani k700

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    neki stari
    Operater
    BonBon
    Godina
    43
    Bodovi
    15.084
    Nivo
    29
    Bodovi: 15.084, Nivo: 29
    Bodovi: 15.084, Nivo: 29
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Tommek
    Neznam još razmišljam, nekak mi je z1010 bolji jer ono 2kamere, mem kartica, 16mb interne mem + 32mb kart, a k700 radio, manji je ljepši..., kod z1010 me još samo privlače 2kamere sve ostalo na strani k700
    nisam imao priliku radit sa k700 al bih njega uzeo prije...ja usporedjujem kameru sa motorolom...a z1010 ima definitivno losiju kameru skoro neprepoznatljivu...a to sto su dvije lose ja bi radje jednu uzeo bolju!!
    K700 moj izbor i ja dajem glas za njega!

ThreeEyedExtraTerrestrial Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da ja uzimam definitivno bi i to bez previse razmisljanja uzeo Z1010! K700 je isto vrlo dobar telefon, ali smatram da bi onaj kome velicina ne smeta ipak trebao uzeti 1010. Ja tim vise sto mi niti kamera na mobu ne igra neku ulogu, vec sam negdje rekao, da je ta kamera ionako tu da posluzi, a ne za neka fotografska ostvarenja, a za to je ikakva VGA sasvim dovoljna!

Inace, bez obzira na velicinu, meni mob (Z1010) u zivo izgleda stvarno dobro i uvjerljivo, kuciste je od stvarno kvalitetne plastike, predobra tipkovnica (definitivno prednost u odnosu na K700), odlican display, brzi software, dulje trajanje baterije u istim uvjetima koristenja, i nesto bolja reprodukcija zvuka (i polifone melodije i MP3 ojke)! Mislim da je ovo gore dosta razloga za kupnju ovoga moba!

Negativnosti su to sto je relativno velik i tezak, a kada je preklopljen i prilicno debeo, no kome to ne smeta...! Negativnost je takodjer i to sto je navedeni model po meni proizveden za neko kratko prijelazno razdoblje prema UMTS mrezama i bez stvarne ambicije (marketinske i svake druge) Sony Ericssona da omasovi prodaju aparata! Tako da je zbog svega navedenoga, a i zbog prilicno paprene cijene ostao prilicno nepopularan (mozes to i ovako gledati: barem ga nema puno ekipe, biti ces originalan )! Bez obzira na sve ovo po meni je to jako dobar mob i od kada mu je cijena u zadnje vrijeme nesto osjetnije pala isplati ga se uzeti!

" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    VeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2004
    Bodovi
    34.126
    Nivo
    45
    Bodovi: 34.126, Nivo: 45
    Bodovi: 34.126, Nivo: 45
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Bimbi
    Da ja uzimam definitivno bi i to bez previse razmisljanja uzeo Z1010! K700 je isto vrlo dobar telefon, ali smatram da bi onaj kome velicina ne smeta ipak trebao uzeti 1010. Ja tim vise sto mi niti kamera na mobu ne igra neku ulogu, vec sam negdje rekao, da je ta kamera ionako tu da posluzi, a ne za neka fotografska ostvarenja, a za to je ikakva VGA sasvim dovoljna!

Inace, bez obzira na velicinu, meni mob (Z1010) u zivo izgleda stvarno dobro i uvjerljivo, kuciste je od stvarno kvalitetne plastike, predobra tipkovnica (definitivno prednost u odnosu na K700), odlican display, brzi software, dulje trajanje baterije u istim uvjetima koristenja, i nesto bolja reprodukcija zvuka (i polifone melodije i MP3 ojke)! Mislim da je ovo gore dosta razloga za kupnju ovoga moba!

Negativnosti su to sto je relativno velik i tezak, a kada je preklopljen i prilicno debeo, no kome to ne smeta...! Negativnost je takodjer i to sto je navedeni model po meni proizveden za neko kratko prijelazno razdoblje prema UMTS mrezama i bez stvarne ambicije (marketinske i svake druge) Sony Ericssona da omasovi prodaju aparata! Tako da je zbog svega navedenoga, a i zbog prilicno paprene cijene ostao prilicno nepopularan (mozes to i ovako gledati: barem ga nema puno ekipe, biti ces originalan )! Bez obzira na sve ovo po meni je to jako dobar mob i od kada mu je cijena u zadnje vrijeme nesto osjetnije pala isplati ga se uzeti!
    Slažem se sa tim. Mislim da kamera nije toliko važna koliko proširiva memorija.

Zatvorena tema

Slične teme

1. Odgovora: 14
    Posljednji post: 18-01-2006, 23:33
  2. Z1010 vs. k700i
    By Snake in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 15
    Posljednji post: 09-06-2005, 14:52
  3. D410 vs. K700i
    By .El Nino. in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 25-02-2005, 00:30