Starac moj, stvar fercera,hvala i mogu reci da je ovo jedan od rjedjih foruma gdje su svi ok, nema fenomena sa glupim ubacivanjima,nego samo nas fenomena ovisnika o pocketima,hehehe.
Jos jednom hvala!![]()
Da li ima neki program koji ce mi sacuvati telefonske brojeve na računaru u obliku imenika, ne kao backup.
Pa jel ne koristiš outlookIzvorno postao pobudali
![]()
Izvorno postao observer
Pa ocigledno ne, ali probat cu. A da nema jos neki program slucajno.
hvala
Pozdrav svima!
Drago mi je citati vase postove jer vidim da ste gadno zabrijali u ove male uredjaje u koje buljimo po cijele dane!
Naime, dosadasnji svi moji mobiteli su bili Nokia. Trenutno imam 6630 i zadovoljan sam, no potrebe su se promijenile pa bih i ja promjenio Nokiju.
Pokusati cu opisati sto bih sve trebao pa vas molim za vase cijenjeno misljenje. Imam potrebu za citanjem, editiranjem Office dokumenata, e-mail client, VPN konekcija na mrezu u firmi, Remote desktop client, Windows mobile OS, klasicno telefoniranje, BT i WiFi Lan. Koliko sam uspio poloviti definitivno neki od MDA, samo ipak bih trebao misljenje nekih od vas koji znate puno vise od mene o tome koji model je sada OK i gdje ga nabaviti? Eventualno s kojom memorijskom karticom (dodatno) itd... Financije i velicina uredjaja nisu ogranicavajuci faktor.
Hvala unaprijed
zbog ovoga se nema previše za razmišljat, htc tytan bi preporučio.Izvorno postao masa
http://www.bug.hr/bolex/index.asp?page=1&id=74401
Pozdrav svima i moram rec da je ovo stvarno jedan od najboljih foruma na kojima sam bio!!!
Prije svega pozdrav kralju Mach1,radi tvog detaljnog opisa uredaja koji imas.
Danas sam nabavio isti takav(polovan),ali radi savrseno i prezadovoljan sam s njim,samo mi je problem mali sto ne znam kako(i mogu li se upoce)staviti na ovu verziju WM2003 ovi lijepi skinovi kakve ovdje vidim....ja sam probo i uspijem samo pozadinu promjenut...
![]()
Ako neko moze malo pomoci bio bih mu jaaaako zahvalan...
Bookmarks