Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 414

Hybrid View

Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    MDA compact
    Operater
    T-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao mach1
    Nekoliko pitanja najprije:
    Možeš li se spojiti na Internet - www.google.com?
    Radi li ti MMS?
    Koja ti je inačica ROMa, Radio roma, ext roma? (start->settings->system->device information)

Ako sam dobro shvatio pokušavali ste mijenjati trenutne connection settingse i stavljali ste nove konekcije.
    Bojim se da nije na kraju nešto zbrčkano s konekcijama. U svakom slučaju to je neprihvatljivo stanje jer si uređaj kupio u T-mobileu s postavkama za T-mobile mrežu i mora se riješiti na ovaj ili onaj način.

Preporuke:
    1. Proći kroz trenutne settingse i provjeriti ih (najbolje u t-centru osobno)
    2. ako to ne prođe ponovno instalirati settingse T-mobile cabom iz ext-roma (imaš objašnjenaj ovdje na netu)
    3. Ako ni to ne prođe vjerojatno je došlo do nekih konflikata i ako ti nije veliki problem napravi hard reset uređaja (napraviti backup dokumenata i outlook podataka prije toga - isto imaš objašnjenja ovdje na forumu).
    4. Ako ni to ne prođe onda nešto ne valja s T-mobile Ext rom cabovima ili samim hardwareom uređaja. Krajnja opcija je dakle da ti se zamijeni uređaj - i ovaj put da se isproba konekcija u dućanu!
    1. Provjerio sam settingse preko telefona sa osobljem T-mobila 2 puta .... i tek kada smo napravili novu konekciju mogao sam se spojiti na internet a ove što smo ih provjeravali prije su navodno bile uredu? Razgovarao sam sa drugim osobama svaki put i totalno su me drugačije vodili i nisu mi baš ostavili neki dojam stručnosti .... A u Dubrovniku sam i nemaju nikakvu službu za korisnike koja bi mi mogla pomoći ovdje ... jedino imaju stalnu službu u zagrebu.
    2.mogao bi pokušati... možeš me uputiti gdje imaju upustva za to?
    3. ne bi mi baš bilo drago to napravitit jer imam felling da bi nešto zabrljao pošto nisam baš preveliki stručnjak
    4. vec sam im prvi uređaj vratio čim sam ga dobio jer mi nije valjala slušalica (nisam mogao pri pozivu ništa čuti) i što mi je bilo čudno zamjenili su mi ga odmah bez ikakve provjere

Evo i podataka:
    ROM version 2.6.2.27wwe
    radio version02.23.21
    protocol version4.1.13.12
    extROM version2.6.2.129

E da i nijedna mi stranica neradi osim t-zones i to mogu samo surfati po njoj a kada dođem negdje gdje bi mogao nešto downlodati s nje ... nece da mi pronađe tu sranicu? Kad idem na google izbaci mi : the page you are loogking cannot be found due to unknown error 0x800d8003

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    MDA Compact IV
    Operater
    T-mobile HR
    Godina
    52
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vrlo korisna opcija foruma je pretraživanje (u traci s opcijama, gore desno). Netko je možda već imao sličan problem ili se o toj temi već pisalo. Upišeš pojam i dat će ti popis tema u kojima se traženi pojam spominje.
    ExtROM, što je, kako ga vidjeti i što s njim, imaš u stickanoj temi (tema koja je uvijek na vrhu) MDA Compact Tips'n'tricks.
    Moja preporuka ti je da pređeš odmah na točku 3 i ipak napraviš hard reset uređaja (ne moraš se bojati naziva - hard reset vraća mobitel na početne postavke - to je ono što želimo istestirati, radi li mobitel kad ga se otpakira kako spada).
    P.S. Ne zaboravi backup!
    Ukoliko ni to ne riješi problem, pravac dućan.
    Hm, zamijenili su ti ga prvi put bez pitanja. Ukoliko dođe do promjene, ovaj puta provjeri na licu mjesta konekciju (i slušalice ).
    Zadnji uredio mach1 : 26-10-2006 u 10:36
    MDA Compact IV

31 days registered

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    HTC P3470
    Operater
    Eronet,BiH
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Upit

Postovani Mach 1, neki dan sam se prvi put logirao, i vidim da ste dosta upuceni u probleme oko PPC. Imam XDA mini sto je u principu isto kao vas MDA, imam instaliran SPB Pocket Plus v. 2.2, build 1650, i funkcionise OK, ali sam prije toga instalirao zadnju verziju koja je bila tryal, a koja je puno efikasnija i mam vise mogucnosti od kojih mi se najvise svidjala vremenska prognoza za 5 dana unaprijed za memorisane gradove.Da li imate novu verziju ili mozda kojim slucajem crack, i gdje se moze nabaviti(ako je ikako moguce dzaba,hehehe).
    pozdrav iz Orasja BiH!

nihilistic Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    iPhone 3G 16Gb
    Operater
    vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

31 days registered

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    HTC P3470
    Operater
    Eronet,BiH
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

fercera

Starac moj, stvar fercera,hvala i mogu reci da je ovo jedan od rjedjih foruma gdje su svi ok, nema fenomena sa glupim ubacivanjima,nego samo nas fenomena ovisnika o pocketima,hehehe.
    Jos jednom hvala!

Forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    May 2005
    Mobitel
    iP4
    Bodovi
    11.517
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.517, Nivo: 25
    Bodovi: 11.517, Nivo: 25
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

imenik

Da li ima neki program koji ce mi sacuvati telefonske brojeve na računaru u obliku imenika, ne kao backup.

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    SE P1i, iPhone 3G
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao pobudali
    Da li ima neki program koji ce mi sacuvati telefonske brojeve na računaru u obliku imenika, ne kao backup.
    Pa jel ne koristiš outlook

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Apr 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Arrow

Pozdrav svima i moram rec da je ovo stvarno jedan od najboljih foruma na kojima sam bio!!!
    Prije svega pozdrav kralju Mach1,radi tvog detaljnog opisa uredaja koji imas.
    Danas sam nabavio isti takav(polovan),ali radi savrseno i prezadovoljan sam s njim ,samo mi je problem mali sto ne znam kako(i mogu li se upoce)staviti na ovu verziju WM2003 ovi lijepi skinovi kakve ovdje vidim....ja sam probo i uspijem samo pozadinu promjenut...
    Ako neko moze malo pomoci bio bih mu jaaaako zahvalan...

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Windows Mobile Programiranje
    By sstrizic in forum Motorola
    Odgovora: 16
    Posljednji post: 12-02-2005, 15:38
  2. Motorolafan.com-New mobile craze!
    By motorolafan in forum Motorola
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 20-07-2003, 12:25
  3. C60-nasljednik C55
    By //Wild-Boy\\ in forum Siemensi X6x i X7x