Folija ti kosta oko 50 kn, WM05 ne postoji za MDA Compact!
Folija ti kosta oko 50 kn, WM05 ne postoji za MDA Compact!
Old school: Siemens M35, Motorola V500@V600, Nokia 7250, Motorola A925, SE P900, SE T610, Motorola MPX200, Motorola MPX220, Motorola V3 Black
Now: MDA Compact@i-Mate Rom 1Gb MMC
Gdje se moze kupiti folija za 50 kn?
Ranije sam na forumu na početnim stranicam čitao da je netko stavljao wm 2005 ali da baš i ne radi na mda compactu, to je bilo prošle godine pa me znimalo da li je jos netko pokušavao ili je to vrijeme bačeno u vjetar.
Evo postao sam jos jedan korisnik compcta.
Uzeo sam i gps na sd kartici tocnije sd-501.
Imam problem sto ga compact ne prepoznaje ,tocnije fali mu com port7.
Isti uredaj sam isprobao u mda II i III i uredno radi.
Bilo kakav savjet bi bio dobrodosao, hvala.
Ej ljudi iman par pitanja
Covjek mi nudi MDA Compact, star pola godine, u savrsenom stanju, zanima me koliko da mu ponudim za taj uređaj?
Ako ga kupim onda cu da prodam svoj SE p800, u super stanju ima samo malu ogrebotinu na ekranu, ne smeta, imam za njega i original koznu torbicu.. koliko da trazim za njega?
Također imam i Palm m515, on je savrseno ocuvan u origunal pakiranju + kozna torbica, koliko vrijedi?
Veliko hvala na pomoci!!!
Pogledao sam malo trenutne cijene u Oglasniku i na netu.
Za Compacta bi mogao ponuditi čovjrku oko 1600kn.
Za SE p800 bi mogao dobiti oko 500kn, a za Palm m515 oko 450kn.
Ako se pod cijenu Compacta uzmu p800 i Palm ostaje ti dakle za nadoplatiti još oko 600, 700kn.
Pozdrav
Zadnji uredio mach1 : 24-08-2006 u 08:49
MDA Compact IV
Ej puno hvala! kupia ga za 200 €
Dolazi mi sutra, promjenjeno mu je kuciste, otkljucan i stavljen normalni (ne t-mobile) softwear.. supericka!!
Namjeravam kupiti MDA vario, molim neke komentare, prednosti, nedostaci...
Dal planira t-com uvesti u ponudu jos neki model (s obziom da nema vise compact)?
Bookmarks