Izvorno postao mach1
care evo nabavio sam MDA II i zanima jel ovakav način unosa moguć na tom telefonu??? tamo nalazim 4 načina ali ovaj ne. jel ga moguće dodatno instalirati na ovaj telefon???
Izvorno postao mach1
care evo nabavio sam MDA II i zanima jel ovakav način unosa moguć na tom telefonu??? tamo nalazim 4 načina ali ovaj ne. jel ga moguće dodatno instalirati na ovaj telefon???
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
Pogledaj ovo kao jedno moguće rješenje:
IMAGiNET Finger Clix 2.1
Tool nudi i više od samo Phone Pad inputa.
MDA Compact IV
Pozdrav
Evo postao sam i ja vlasnik mda compacta. Za sad sam zadovoljan uređajem. Da li koristite zaštitnu foliju na ekranu ili ne. Ne znam koliko je nezaštićeni ekran podložan oštećenjima.Gdje bi se mogla kupiti nova folija pošto je uređaj kupljen polovan pa je folija vec malo izlizana?
Da li je netko stavljao wm 2005 na mda compact i kako je to utjecalo na stabilost i upotrebljivost?
Folija ti kosta oko 50 kn, WM05 ne postoji za MDA Compact!
Old school: Siemens M35, Motorola V500@V600, Nokia 7250, Motorola A925, SE P900, SE T610, Motorola MPX200, Motorola MPX220, Motorola V3 Black
Now: MDA Compact@i-Mate Rom 1Gb MMC
Gdje se moze kupiti folija za 50 kn?
Ranije sam na forumu na početnim stranicam čitao da je netko stavljao wm 2005 ali da baš i ne radi na mda compactu, to je bilo prošle godine pa me znimalo da li je jos netko pokušavao ili je to vrijeme bačeno u vjetar.
Evo postao sam jos jedan korisnik compcta.
Uzeo sam i gps na sd kartici tocnije sd-501.
Imam problem sto ga compact ne prepoznaje ,tocnije fali mu com port7.
Isti uredaj sam isprobao u mda II i III i uredno radi.
Bilo kakav savjet bi bio dobrodosao, hvala.
Ej ljudi iman par pitanja
Covjek mi nudi MDA Compact, star pola godine, u savrsenom stanju, zanima me koliko da mu ponudim za taj uređaj?
Ako ga kupim onda cu da prodam svoj SE p800, u super stanju ima samo malu ogrebotinu na ekranu, ne smeta, imam za njega i original koznu torbicu.. koliko da trazim za njega?
Također imam i Palm m515, on je savrseno ocuvan u origunal pakiranju + kozna torbica, koliko vrijedi?
Veliko hvala na pomoci!!!
Bookmarks